Krydret Couscous med grønnsaker, Kyllingspyd med mild curry paste og rød tomatpesto

Krydret Couscous med grønnsaker, Kyllingspyd med mild curry paste og rød tomatpesto

Tilbered Couscous med krydder fra Tipiak: tilsett 1 del vann til en del Couscous med Krydder, dekk den gjerne over så er den ferdig på 5 minutter. Stek samtidig kyllingspyd som er penslet med Patak's Mild Curry Paste i ovn eller i panne, i wokolje. Bland sammen Semitørket tomat, vårløk, grillet paprika og Villsoppblanding i den varme Couscousen. Legges opp på fat og toppes med tomatpesto og dekoreres med koriander.    Tomat pesto: Balsamico edikk, Paradiso soltøkede tomater og Heinz ternede tomater, hvitløk og sukker legges sammen med urter (basilikum, oregano og timian) i en Food prosessor. Kjøres på høyeste hastighet - tilsett forsiktig Ybarra olivenolje  og la deretter hvile over natten på kjøl.