Frutti De Mare

Frutti De Mare

Tilbereding
Skyll og vask all sjømat. 
Del sjøkreps i to, rens ut krabbekjøttet og sjekk for skall. 

Tomatsaus
Finhakk løk og hvitløk, stek disse i olivenoljen til løken er gjennomsiktig. Legg til resten av ingrediensene og kok i 45 minutter. Blend til ønsket konsistens med en 
stavmikser og smak til med salt og pepper.   

Ved bestilling à la carte
Kok 150 g Calamarata ca 5/6 minutter i rikelig med vann tilsatt 5 g Maldonsalt per liter. Ha olivenolje i nonstick stekepanne sammen alle de finhakkede grønnsakene, stek på medium varme i ca 3 minutter. Ha så i blåskjell, hell på hvitvin og damp til skjellene åpner, ha deretter i sjøkreps, og krabbe, tilsett tomatsaus og kok opp. Når sausen koker, ha i pasta. Smak til med salt, pepper og persille. Serverer på flat tallerken.