Tilberedning
Stek tortillalefsen i frityrkokeren til lefsen er gylden brun, kast den så i en miks av sukker & kanel. Serveres med en stor kule iskrem & rom karamell over toppen.
Rom-karamell
Ingredienser 10 porsjoner
20 g
		Vaniljesukker
5 g
		Maldon flaksalt
100 g
	Smør
100 ml
	Mørk rom 
1000 g
	Sukker
100 ml
	Fløte
500 ml
	Vann
Tilberedning
Ha sukker, vaniljesukker og vann i en kjele, kok opp under omrøring. Når sukkerlaken koker skal man ikke røre eller vispe før denne når en gyldenbrun farve. Når man er fornøyd med farven på karamellen rører man forsiktig inn smøret. Ha så i fløten & rør denne inn til karamellen har en jevn konsistens, ha nå i rom. Visp denne godt inn i karamellen, tilsett litt Maldonsalt etter ønske.