Middagsburrito

Middagsburrito

  1. Kok ris og quinoa i rikelig med vann (som koking av pasta) i 18 minutter, hell av vannet. Kan også tilberedes i kombidamper, pass da på så ikke risen blir overkokt.
  2. Ris- og quinoamiksen has i panne sammen med stubbskjellsopp og stekes / ristes.
  3. Varm bønner med litt hvitløk i en kasserolle, la småkoke noen minutter 
  4. Legg opp på en tortilla: Spinat, reven ost, ris-og quinoamiks med sopp, kylling, Salsa Fresca, jalapenos, Tabasco og bønner. Rull sammen.
  5. Varme raskt i panne, på grill eller stekebrett slik at burritoen blir crispy.
  6. Anrett med Salsa Verde i skål ved siden av, og gjerne en grønn salat. Pynt med lime og litt urter.  

 

Grunnen til at vi anbefaler flere typer chili (gjerne tre), er at disse matcher hverandre og runder av den sterke smaken, uten å ta bort intensiteten i smak.

Se også egen oppskrift på Middagsburrito vegetar, med vegetariske bønner og mais-nuggets istedenfor kylling.

  • Ingredienser

    • 90 g Tortilla Grillmønstret
    • 0,040 kg Villrismix
    • 0,010 kg Quinoa Gourmand
    • 0,025 kg Stubbskjellsopp mini
    • 0,1 kg
    • 3 g Hvitløk, hakket
    • 0,015 kg Spinat
    • 0,05 kg Ost, reven
    • 0,05 kg Kylling, stekt / pulled
    • 0,025 kg Salsa Fresca
    • 0,015 kg Jalapenos Skivet
    • 0,01 l TABASCO® Chipotle Sauce
    • 3 ml TABASCO® Green Sauce 60 ml
    • 0,025 kg Salsa Verde
    • 0,01 kg Lime