Wok med Hot Chilisaus, svinekjøtt i ketjap sesam og Blue Cheese bites

Wok med Hot Chilisaus, svinekjøtt i ketjap sesam og Blue Cheese bites

Svinekjøtt og broccoli wokes sammen eller hver for seg. Risnudler tilberedes som anvist på pakken. Blue cheese bites fritteres eller stekes i ovn. Kjøttet vendes i Ketjap Sesamsaus. Legges opp som vist på bildet, eller som "klassisk" wok. Risnudler toppes med hot chilisaus. Anvende Hot Chilisaus som dip i tillegg. 
  • Ingredienser

    • 0,075 kg Risnudler
    • 25 ml Hot Chili Sambal sauce
    • 0,025 l Woksaus Ketjap-Sesam
    • 0,01 l Olivenolje
    • 0,1 kg Svinekjøtt, strimlet
    • 0,05 kg Broccoli
    • 5 g Koriander frisk
    • 0,05 kg Blue Cheese bites 1kg