Gelantinblader

Gelantinblader

50x500g Epd: 2515070

Gelatin med unik evne til og skape stabilitet i bakverk, desserter og kjøtt/fisk baserte matretter.

  • Ingredienser

    100% svinehud

  • Næringsinnhold (pr 100g)

    • Energy kcal per 100 g / ml 336
    • Energy kj per 100 g / ml 1444
    • Monounsaturated fat per 100 g / ml 0.2
    • Fat (total) per 100 g / ml 0.6
    • Polyunsaturated fat per 100 g / ml 0.1
    • Carbohydrates per 100 g / ml 0
    • Saturated fat per 100 g / ml 0.3
    • Protein pr 100 g/ml 84
    • Salt pr 100 g/ml 1
    • Sugars pr 100 g/ml 0
    • Polyoler pr 100 g/ml 0
    • Starch pr 100 g/ml 0
  • Anbefalt behandling

    min.temp 0.00ºC, max.temp 30.00ºC

Vis mer fra Tørsleffs

Kondensert melk
Kondensert melk

Tørsleffs kondensert melk er 50% redusert melk tilsatt sukker og er en viktig ingrediens i mange bakverk, og velegnet til karamelpudding, is osv. Gjærbakst laget med kondensert melk holder seg lenger ”saftig” , småkakene holder seg mer sprø, og smultringene blir mindre fete.

Mer info
Kondensert Melk
Kondensert Melk

50 % redusert melk tilsatt sukker. En viktig ingrediens i mange bakverk, til karamellpudding, is osv. Gjærbakst holder seg «saftig” lengre, småkakene holder seg sprø, og smultringene blir mindre fete.

Mer info
Gelantinblader
Gelantinblader

Gelatin med unik evne til og skape stabilitet i bakverk, desserter og kjøtt/fisk baserte matretter.

Mer info
Rørepinne Kandis
Rørepinne Kandis

Kandis rørepinne med 100% rørsukker. Trendy produkt for kaffedrinker og kaffedesserter for deg som vil gjøre det lille ekstra for kundene dine.

Mer info
Ekte Vaniljesukker
Ekte Vaniljesukker

Vaniljesukker med større innhold av ekte Bourbonvanilje. Gjenkjennes på sin særegne duft og aroma, originale smak og de sorte prikkene av ekte vanilje. En dypere mørk farge enn det som tidligere kjennetegnet vaniljesukker i det norske markedet.

Mer info
Vaniljesukker
Vaniljesukker

Vaniljesukker med større innhold av ekte Bourbonvanilje. Gjenkjennes på sin særegne duft og aroma, originale smak og de sorte prikkene av ekte vanilje. En dypere mørk farge enn det som tidligere kjennetegnet vaniljesukker i det norske markedet.

Mer info
Atamon flytende
Atamon flytende

Ettersom Atamon hemmer veksten av spesielt gjær og muggsopp og tildels bakterier, sikres en lang holdbarhet der det brukes.Atamon hemmer veksten av spesielt gjær, muggsopp og bakterier og sikrer dermed en lang holdbarhet. Konserverer syltetøy, marmelade, saft, frukt eller grønnsaker syltet i eddik. Tilsettes etter koking. Brukes også til desinfisering av glassene før fylling.

Mer info