Tortelli Mozza&Tomat

Tortelli Mozza&Tomat

96x3kg Epd: 4103743

Tortellien er fylt med Buffalo ricotta og tomat som måler 53x53 mm i en ravioli pastaform. Den er laget av semolina/ durumhvete (med < 13% protein) og tilsatt minst 6 egg pr kg semolina. Buffalo ricotta er laget på ekte buffalomelk der melken er fet og velsmakende hvilket passer perfekt med syrlig tomat.

  • Ingredienser

    Bøffel ricotta (buffalo melk vassle, buffalo melk fløte, salt), mozzarella de bufala campana 24% (buffalo melk, naturlig vasslestarter, løpe, salt), tomat 20%, brød (hvetemel "0", vann, solsikkeolje, gjær, maltet mel, salt, druesukker, pulverisert melk), basilikum 2%, salt, ekstra jomfru olivenolje, pepper, durumhvete, semulegryn, egg 18,5%, vann.

  • Næringsinnhold (pr 100g)

    • Energi kcal pr 100 g/ml 225
    • Energi kj pr 100 g/ml 945
    • Fett (totalt) pr 100 g/ml 9.1
    • Karbohydrater pr 100 g/ml 24.8
    • Kostfiber pr 100 g/ml 2.5
    • Mettede fettsyrer pr 100 g/ml 6.3
    • Protein pr 100 g/ml 9.8
    • Salt pr 100 g/ml 0.72
    • Sukkerarter pr 100 g/ml 3.3
    • Polyoler pr 100 g/ml 0
    • Stivelse pr 100 g/ml 0
  • 5 Allergener

    • Egg ja
    • Gluten ja
    • Hvete gluten ja
    • Khorasanhvete gluten kan inneholde spor av
    • Melk ja
  • Anbefalt behandling

    min.temp -19.00ºC, max.temp -18.00ºC

Vis mer fra Surgital

Gnocchi av Potet
Gnocchi av Potet

Gnocchi er pasta som ofte lages av durumhvete, men ekte klassisk gnocchi er laget av potet. Fra markedslederen av frossen pasta i Norge kommer nå ekte klassiske gnocchi av potet.

Mer info
Vialone Risottoris
Vialone Risottoris

Nå kan du tilberede de beste risottoene raskere enn du noen gang hadde forestilt deg. Bare 5 minutter for kremet risotto. Lages enten i panne eller konveksjonsovn. Forkokt ekte Vialone-ris.

Mer info
Fiocchi knyte 4 oster & pære
Fiocchi knyte 4 oster & pære

Robiola, Ricotta, Grana padano og Tallegio, Pærefylt pasta knyte

Mer info
Basilikumpesto i terninger
Basilikumpesto i terninger

Ekte Emilio Romagna oppskrift med DOP ingredienser i 12g terninger.

Mer info
Tagliolini svart Pasta
Tagliolini svart Pasta

Tagliolini svart pasta er et spennende innslag for å lage fargerike pastaretter og gi gjesten en spennende opplevelse. Kombinerer fint også sammen med Laboratorio Tortellini Tagliatelle som er intensivt gul i fargen.

Mer info
Ravioli Fullkorn Villsopp
Ravioli Fullkorn Villsopp

Innovativ og kokebestandig fullkornsravioli, unik på markedet. Smaker himmelsk med bl.a. shiitake-, stubbskjell- og steinsopp sammen med lokal riccottaost og Grana Padana, 24 måneders Parmesanost.

Mer info
Pasta kokt Tagliatelle
Pasta kokt Tagliatelle

Ferdig kokt, frossen, høykvalitets tagliatelle i 25g nøster. 6 egg pr. kilo høykvalitets durumhvete. Rett fra frossen tilstand i kokende vann eller konveksjon. Kan legges sammen med sausen og din pasta er klar på mindre enn 2 minutter.

Mer info
Spahetti kokt u.egg
Spahetti kokt u.egg

Endelig lanserer Laboratorio Tortellini forkokt Spagetti utan egg. Laget på Semolina med maks innhald av protein. Gjør at pastaen tåler hard håndtering på kjøkkenet uten å bli overkokt. Pakket i 25 g nøster i prakstisk 1 kg-pose. Rask tilbereding: Dyppes 1,5 min i kokende vann.

Mer info
Fussili Kokt Frossen
Fussili Kokt Frossen

Laget på semolina med maks innhold av protein, som gjør at den tåler mye hard håndtering på kjøkkenet uten å bli overkokt. Den frosne Fusillien er forkokt og singelfrosset, og leveres i en gjennomsiktig og praktisk pose på 1kg. Råvarene som brukes er ferske og alltid uten tilsetningsstoffer og dehydrerte pulver.

Mer info
Strozzapreti pasta kokt
Strozzapreti pasta kokt

Trendy ferskfrossen forkokt pasta. 6 egg per kilo. Semolina fra Italia og Canada av høyeste kvalitet med maksimum proteininnhold.

Mer info
Basilikumpesto
Basilikumpesto

Fersklaget basilikumpesto med basilikum fra Liguria, pestoens hjemmeby. Meget unik smak ettersom basilikumen har ytterst kraftig smak. Parmesanost, Pecorino (ost), pinjenøtter og Extra Virgin olivenolje. Helt uten tilsetningsstoffer (leveres frossen).

Mer info