Ravioli spelt valnøtter

Ravioli spelt valnøtter

1x3kg Epd: 4689576

Innovativ og utrolig kokebestandig type stor fullkorns ravioli fylt med valnøtter fra Emligio Romagna, Grana Padana 24 måneders parmesanost, og er helt unik på markedet i dag. Smaker himmelsk!

  • Ingredienser

    Pasta: durumhvete, semulegryn, egg, fullkorn speltmel, vann. Fyll: ricottaost 21% (Grana Padano DOP ost, Casatella ost), valnøtter 17%, brødsmuler, persille, salt, pepper

  • Næringsinnhold (pr 100g)

    • Energi kcal pr 100 g/ml 249
    • Energi kj pr 100 g/ml 1046
    • Fett (totalt) pr 100 g/ml 8.7
    • Karbohydrater pr 100 g/ml 29.3
    • Kostfiber pr 100 g/ml 1.9
    • Mettede fettsyrer pr 100 g/ml 5.6
    • Protein pr 100 g/ml 12.4
    • Salt pr 100 g/ml 0.73
    • Sukkerarter pr 100 g/ml 2.1
  • 8 Allergener

    • Egg ja
    • Gluten ja
    • Hvete gluten ja
    • Spelt gluten ja
    • Melk ja
    • Nøtter ja
    • Valnøtter ja
    • Soya kan inneholde spor av
  • Anbefalt behandling

    min.temp -22.00ºC, max.temp -18.00ºC

Vis mer fra Surgital

Lasagneplater Fersk
Lasagneplater Fersk

Gastronormstørrelse (rektangel 49x26 cm) Lag unik, ekte italiensk lasagne!

Mer info
Basilikumpesto
Basilikumpesto

Fersklaget basilikumpesto med basilikum fra Liguria, pestoens hjemmeby. Meget unik smak ettersom basilikumen har ytterst kraftig smak. Parmesanost, Pecorino (ost), pinjenøtter og Extra Virgin olivenolje. Helt uten tilsetningsstoffer (leveres frossen).

Mer info
Tortellini med Kjøtt
Tortellini med Kjøtt

Pastaring, liten. Ekte italiensk mortadella, sammen med kalkunkjøtt med lite fett, mikset med parmesanost.

Mer info
Tortellini Kokt Ricotta
Tortellini Kokt Ricotta

Ferdig kokt tradisjonell tortellini fylt med ekte italiensk ricottaost og fersk spinat.

Mer info
Lunette Pasta 4 oster
Lunette Pasta 4 oster

Lunette er en attraktiv rund pastapute; 5x4 cm stor, og fylt med en fantastisk miks av 4 DOP merkede oster. Rask tilberedning fra fryst og med unik kokeegenskaper som leverer topp resultat hver gang.

Mer info
Tagliolini svart Pasta
Tagliolini svart Pasta

Tagliolini svart pasta er et spennende innslag for å lage fargerike pastaretter og gi gjesten en spennende opplevelse. Kombinerer fint også sammen med Laboratorio Tortellini Tagliatelle som er intensivt gul i fargen.

Mer info
Basilikumpesto i terninger
Basilikumpesto i terninger

Ekte Emilio Romagna oppskrift med DOP ingredienser i 12g terninger.

Mer info
Tortelini Riccota/Spinat
Tortelini Riccota/Spinat

Pastaring. Stor og fin tortellini fylt med råvarer fra et opprinnelsebestemt område i Bologna. D.O.P.-sertifisert produkt. Barnemenyens mest populære matrett!

Mer info
Strozzapreti pasta kokt
Strozzapreti pasta kokt

Trendy ferskfrossen forkokt pasta. 6 egg per kilo. Semolina fra Italia og Canada av høyeste kvalitet med maksimum proteininnhold.

Mer info
Fussili Kokt Frossen
Fussili Kokt Frossen

Laget på semolina med maks innhold av protein, som gjør at den tåler mye hard håndtering på kjøkkenet uten å bli overkokt. Den frosne Fusillien er forkokt og singelfrosset, og leveres i en gjennomsiktig og praktisk pose på 1kg. Råvarene som brukes er ferske og alltid uten tilsetningsstoffer og dehydrerte pulver.

Mer info
Riccoleovnpastaskinke
Riccoleovnpastaskinke

Ricciole fra Labr. Tortellini er en rull laget av lasagneplater fylt med fersk Provole ost og røkt skinke, levert fra lokale leverandører i Emilo Romagna regionen. Ricciolen bakes i ovnen med litt saus over, og som serveres alene eller som tilbehør til kjøtt, skalldyr eller fiskeretter.

Mer info