Ravioli Fullkorn Villsopp

Ravioli Fullkorn Villsopp

1x3kg Epd: 4690004

Innovativ og kokebestandig fullkornsravioli, unik på markedet. Smaker himmelsk med bl.a. shiitake-, stubbskjell- og steinsopp sammen med lokal riccottaost og Grana Padana, 24 måneders Parmesanost.

  • Ingredienser

    Pasta: durumhvete, semolina (hvetegluten), fullkorn durumhvete (hvetegluten), egg, vann. Fyll: ricottaost (melk), blandet sopp 21% (Boletus-sopp, champignon, shiitake, sfiandrina-sopp, honningsopp), Steinsopp (Boletus) 8%, brødsmuler (gluten), Grana Padano ost, solsikkeolje, salt, hvitløk.

  • Næringsinnhold (pr 100g)

    • Energi kcal pr 100 g/ml 249
    • Energi kj pr 100 g/ml 1046
    • Fett (totalt) pr 100 g/ml 8.7
    • Karbohydrater pr 100 g/ml 29.3
    • Kostfiber pr 100 g/ml 1.9
    • Mettede fettsyrer pr 100 g/ml 5.6
    • Protein pr 100 g/ml 12.4
    • Salt pr 100 g/ml 0.76
    • Sukkerarter pr 100 g/ml 2.1
  • 5 Allergener

    • Egg ja
    • Gluten ja
    • Hvete gluten ja
    • Melk ja
    • Soya kan inneholde spor av
  • Anbefalt behandling

    min.temp -22.00ºC, max.temp -18.00ºC

Vis mer fra Surgital

Riccoleovnpastaskinke
Riccoleovnpastaskinke

Ricciole fra Labr. Tortellini er en rull laget av lasagneplater fylt med fersk Provole ost og røkt skinke, levert fra lokale leverandører i Emilo Romagna regionen. Ricciolen bakes i ovnen med litt saus over, og som serveres alene eller som tilbehør til kjøtt, skalldyr eller fiskeretter.

Mer info
Strozzapreti pasta kokt
Strozzapreti pasta kokt

Trendy ferskfrossen forkokt pasta. 6 egg per kilo. Semolina fra Italia og Canada av høyeste kvalitet med maksimum proteininnhold.

Mer info
Spahetti kokt u.egg
Spahetti kokt u.egg

Endelig lanserer Laboratorio Tortellini forkokt Spagetti utan egg. Laget på Semolina med maks innhald av protein. Gjør at pastaen tåler hard håndtering på kjøkkenet uten å bli overkokt. Pakket i 25 g nøster i prakstisk 1 kg-pose. Rask tilbereding: Dyppes 1,5 min i kokende vann.

Mer info
Tortellini med Kjøtt
Tortellini med Kjøtt

Pastaring, liten. Ekte italiensk mortadella, sammen med kalkunkjøtt med lite fett, mikset med parmesanost.

Mer info
Tort m parmaskinke
Tort m parmaskinke

Pastaring, liten. Navnet taler sitt eget språk. Parmaskinke fra Modena med råstoff fra et opprinnelsesbestemt område, såkalt D.O.P.-sertifiserte produkter.

Mer info
Tortelini Riccota/Spinat
Tortelini Riccota/Spinat

Pastaring. Stor og fin tortellini fylt med råvarer fra et opprinnelsebestemt område i Bologna. D.O.P.-sertifisert produkt. Barnemenyens mest populære matrett!

Mer info
Ravioli m riccottaost
Ravioli m riccottaost

Stor pastapute, firkantet. Stor og fin ravioli fylt med råvarer fra et opprinnelsebestemt område i Bologna. D.O.P.-sertifisert produkt. Rask og praktisk tilberedning for en elegant og imponerende servering.

Mer info
Lasagneplater Fersk
Lasagneplater Fersk

Gastronormstørrelse (rektangel 49x26 cm) Lag unik, ekte italiensk lasagne!

Mer info
Pappardelle Båndpasta
Pappardelle Båndpasta

18 mm bredde. Trendy, lang pasta med to bånd i hvert nøste. Utmerket sammen med lette sauser til kjøtt eller fisk.

Mer info
Panzerotti med Steinsopp
Panzerotti med Steinsopp

Halvmåneformet ravioli med 55% sopp-innhold og 3 mm kant som forhindrer brekkasje. Et spennende tilbehør til din viltrett eller sammen med smakfulle grønnsaker og urter.

Mer info
Basilikumpesto
Basilikumpesto

Fersklaget basilikumpesto med basilikum fra Liguria, pestoens hjemmeby. Meget unik smak ettersom basilikumen har ytterst kraftig smak. Parmesanost, Pecorino (ost), pinjenøtter og Extra Virgin olivenolje. Helt uten tilsetningsstoffer (leveres frossen).

Mer info