Oliv grønn Sicilia u.st

Oliv grønn Sicilia u.st

6x1 Epd: 4220125

Denne grønne oliven Noccella de Belice er fra Sicilia. Den er lysegrønn i fargen mikset med en marinade med litt fersk mynte og hvitløk. Den er meget sprø i konsistensen og har en frisk smak av ferskmarinert. Produktet er naturlig fermentert. Det er vanskelig å finne en lignende fin salatoliven. Bland med tomat, frisk salat, agurk, Monini olivenolje og fersk reven parmesanost!

  • Ingredienser

    Oliven Nocellla dell Etna (80%), solsikkefrøolje, salt, urter (oregano, mynte, hvitløk), surhetsregulerende middel: sitron og melkesyre.

  • Næringsinnhold (pr 100g)

    • Energi KJ 1071kJ
    • Energi Kcal 260kcal
    • Fett 27g
    • Mettet fettet 2,7g
    • Karbohydrater 1g
    • hvorav sukker 0,8g
    • Protein 1,6g
    • Salt 2,5g
    • Kostfibre 3,9g
  • Anbefalt behandling

    min.temp 4.00ºC, max.temp 40.00ºC

Vis mer fra Paradiso

Penne mini ØKO u/egg
Penne mini ØKO u/egg

Pasta Paradiso fra Scambaro er blant de mest bærekraftige pastaene i Italia, der både durum-hvete er innhøstet og produsert i landet, og som utelukkende er produsert på grønn energi.

Mer info
Spaghetti fullkorn ØKO
Spaghetti fullkorn ØKO

Pasta Paradiso fra Scambaro er blant de mest bærekraftige pastaene i Italia, der både durum-hvete er innhøstet og produsert i landet, og som utelukkende er produsert på grønn energi.

Mer info
Fussili ØKO
Fussili ØKO

Pasta Paradiso fra Scambaro er blant de mest bærekraftige pastaene i Italia, der både durum-hvete er innhøstet og produsert i landet, og som utelukkende er produsert på grønn energi.

Mer info
Kapers m stilk store
Kapers m stilk store

Kapers med stilk lanseres i den unike 2 kg dynoskålen. Den mild i smaken med fin og sprø avslutning.

Mer info
Koriander semitørket
Koriander semitørket

Koriander som er håndplukket rett før blomstring og behandlet i en patentert prosess så den får konsistens som fersk og med sterkere smak enn tørr. 100% sporbarhet!

Mer info
Aubergine grill iolje
Aubergine grill iolje

Grillet og skivet aubergine i solsikkeolje er helt nytt i markedet i dag! Pakket i dynoskål med 18 måneders holdbarhet.

Mer info
Oregano semitørket
Oregano semitørket

Oregano som er håndplukket rett før blomstring og behandlet i en patentert prosess så den får konsistens som fersk og med sterkere smak enn tørr. 100% sporbarhet!

Mer info
Grillet fennikel olje
Grillet fennikel olje

Fennikelen er skivet i 3 mm skiver, grillet og pakket kun i solsikkolje. Kommer i en helt ny emballasje for Paradisoprodukter: 2 kg dynoskål.

Mer info
Solsikkefrø pestorosso
Solsikkefrø pestorosso

En vegansk smaksbombe for alle segmenter i HORECA. Solsikkefrø pesto rosso er pakket med potente solsikkefrø og semitørkede solmodne tomater, urter og krydder. Passer både til bagutte og pasta.

Mer info
Artisjokk oliven salat
Artisjokk oliven salat

Til alle segmenter i HORECA. Artisjokk og olivensalat er lett pikant med lett syre i smaken. Utmerket til salater, på salatbuffeen og som variant til Tapanade brushetta.

Mer info
Basilikum semitørket
Basilikum semitørket

Basilikum som er håndplukket rett før blomstring og behandlet i en patentert prosess så den får konsistens som fersk og med sterkere smak enn tørr. 100% sporbarhet!

Mer info