Speltbrød Økologisk

Speltbrød Økologisk

12x0,5kg Epd: 1689132

Klassisk modell i Mestemacher-serien, men bakt med ekte spelt. Økologisk variant!

  • Ingredienser

    *Sammalt rug (37,2%), vann, sammalt hvete (13,4%), sammalt spelt og speltkorn (10,3%), havsalt, gjær. * økologisk

  • Næringsinnhold (pr 100g)

    • Energi kcal pr 100 g/ml 193
    • Energi kj pr 100 g/ml 815
    • Fett (totalt) pr 100 g/ml 1.4
    • Karbohydrater pr 100 g/ml 34.9
    • Kostfiber pr 100 g/ml 9.7
    • Mettede fettsyrer pr 100 g/ml 0.2
    • Protein pr 100 g/ml 5.4
    • Salt pr 100 g/ml 1.3
    • Sukkerarter pr 100 g/ml 3
    • Polyoler pr 100 g/ml 0
    • Stivelse pr 100 g/ml 0
  • 7 Allergener

    • Gluten ja
    • Havre gluten kan inneholde spor av
    • Hvete gluten ja
    • Rug gluten ja
    • Spelt gluten ja
    • Nøtter kan inneholde spor av
    • Hasselnøtter kan inneholde spor av
  • Anbefalt behandling

    min.temp 2.00ºC, max.temp 40.00ºC

Vis mer fra Mestemacher

Havrebrød Økologisk
Havrebrød Økologisk

En kilde til Betaglukaner. (Betaglukaner har gunstig effekt på kolesterol- og blodsukkernivået.)

Mer info
Veganbrød
Veganbrød

Havrebrød (fullkorn) med 23% utvalgte oljefrø.Laktose- & gjærfri. Fri for animalske ingredienser. Godkjent av European Vegetarian Union.

Mer info
Proteinbrød
Proteinbrød

Neste generasjons rugbrød, med ideell sammensetning av ingredienser: • Proteiner gir metthetsfølelse og ingen blodsukkerstigning. • Mindre raske karbohydrater. • Fiber gir lavere blodsukkerstigning. • Bruk av rugmel gir lavere glykemisk indeks enn f.eks hvetemel.

Mer info
Fullkornbrød
Fullkornbrød

Ekte tysk grovbrød. Lang holdbarhet. Brukes som vanlig brød. Fremstilt av rug, rugmel, hvetemel, salt og vann. Uten konserveringsmidler.

Mer info
Speltbrød Økologisk
Speltbrød Økologisk

Klassisk modell i Mestemacher-serien, men bakt med ekte spelt. Økologisk variant!

Mer info
Pumpernickel
Pumpernickel

Ekte tysk, mørkt brød. Lang holdbarhet. Obligatorisk til sild. Fremstilt av kun rug, salt og vann. Uten konserveringsmidler. Bakt i 24 timer ved svak varme.

Mer info