Fiskesaus

Fiskesaus

6x150 Epd: 4181194

Gjæret fiskesaus laget av ansjos. (Nam pla). Brukes som smaksforsterker og i thailandsk matlaging.

  • Ingredienser

    Fiskesaus (100%) [( Ansjosekstrakt (fisk), salt, sukker)].

  • Næringsinnhold (pr 100g)

    • Energi kcal pr 100 g/ml 57
    • Energi kj pr 100 g/ml 242
    • Fett (totalt) pr 100 g/ml 0.1
    • Karbohydrater pr 100 g/ml 6.5
    • Mettede fettsyrer pr 100 g/ml 0.1
    • Protein pr 100 g/ml 7.8
    • Salt pr 100 g/ml 26.2
    • Sukkerarter pr 100 g/ml 6.3
  • Anbefalt behandling

    min.temp 5.00ºC, max.temp 27.00ºC

Vis mer fra Blue Dragon

Vårrull Wrap
Vårrull Wrap

Spring Roll Wrappers tilberedning av ferske vårruller, en klassiker i det vietnamske kjøkken. Skal ikke frityrstekes.

Mer info
Red Curry Paste
Red Curry Paste

Praktisk 50 g pakning som holder til 2 porsjoner. Ny oppskrift med autentiske ingredienser som gir den ekte smaken av Thailand. Laget på bl.a. rød chili.

Mer info
Green Curry Paste
Green Curry Paste

Praktisk 50g pakning som holder til 2 porsjoner. Oppskrift med autentiske ingredienser som gir den ekte smaken av Thailand. Laget på bl.a. grønn chili.

Mer info
Yellow Curry Paste
Yellow Curry Paste

Meget aromatisk curry, farget av ristede krydder og gurkemeie. Passer spesielt godt til fisk og fjærkre. Rik, rund smak. Søtlig.

Mer info
Eggnudler
Eggnudler

Ingredienser er hvetemel og egg. 40 g gir ca. 130 g ferdig vare. Høykvalitet, kjennes på smak, aroma og konsistens.

Mer info
Sesamolje
Sesamolje

Brukes som krydder eller smakssetter for å gi en nøtteaktig smak på matretter eller dressinger.

Mer info
Minced Garlic
Minced Garlic

Smaksforsterker til all asiatisk matlaging.

Mer info
Wasabi Original Paste
Wasabi Original Paste

Blue Dragon Wasabi er blitt en klassiker og et “must have” i hjemmelaget sushi. Produktet har imidlertid også en rekke andre bruksområder: Som smaksetter i en majones, potetsalat eller blandet med smør smurt over laksefileten. Nå lanseres produktet i ny design!

Mer info
Sushi Ingefær
Sushi Ingefær

Blue Dragon erstatter sin klassiske Sushi rosa ingefær, med gul sushi ingefær. Den gule, syltede ingefæren er den vanligste formen for ingefær og den som brukes på de aller fleste sushirestauranter. Ingefær har blitt en meget populær ingrediens de siste årene, ikke minst på grunn av sunnhetsaspektet!

Mer info
Kokosmelk
Kokosmelk

Kokosmelk benyttes i asiatisk matlaging som melk og fløte benyttes i Europa. På praktisk 1-liters kartong!

Mer info
Sweet Chili Dip Sauce
Sweet Chili Dip Sauce

Klassisk søt chili saus, en perfekt balanse mellom chili, sukker, hvitløk. Serveres til alle asiatiske retter.

Mer info