Bambusmatte

Bambusmatte

12x1stk Epd: 549394

Uunnværlig til rulling av maki og hjemmelaget sushi.

Vis mer fra Blue Dragon

Minced Garlic
Minced Garlic

Smaksforsterker til all asiatisk matlaging.

Mer info
Sushi Ingefær
Sushi Ingefær

Blue Dragon erstatter sin klassiske Sushi rosa ingefær, med gul sushi ingefær. Den gule, syltede ingefæren er den vanligste formen for ingefær og den som brukes på de aller fleste sushirestauranter. Ingefær har blitt en meget populær ingrediens de siste årene, ikke minst på grunn av sunnhetsaspektet!

Mer info
Kokosmelk
Kokosmelk

Kokosmelk benyttes i asiatisk matlaging som melk og fløte benyttes i Europa. På praktisk 1-liters kartong!

Mer info
Sweet Chili Dip Sauce
Sweet Chili Dip Sauce

Klassisk søt chili saus, en perfekt balanse mellom chili, sukker, hvitløk. Serveres til alle asiatiske retter.

Mer info
Soyasaus
Soyasaus

Naturlig gjæret soyasaus. Mild smak.

Mer info
Sweet Chilisaus Original
Sweet Chilisaus Original

Asiatisk søt chilisaus. Passer godt som tilbehør til diverse asiatiske retter, grillmat eller andre kjøtt-, fisk- og vegetar-retter. Kommer nå i en praktisk PET-flaske.

Mer info
Sushi Nori
Sushi Nori

Sushi Nori er sammen med ris den viktigste ingrediensen i klassisk Sushi Maki. Produktet er veletablert i Norge, og kommer nå i ny og innbydende design. Det er også endret fra 10 til 5 ark per pose, noe som gir 5 ruller og ca 50 biter Maki.

Mer info
Saus Szechuan Tomat
Saus Szechuan Tomat

Tomatsaus med en mer krydret smak enn den vi kjenner i den vestlige verden. Spes ut med kokosnøttmelk for en mildere smak.

Mer info
Wasabi Original Paste
Wasabi Original Paste

Blue Dragon Wasabi er blitt en klassiker og et “must have” i hjemmelaget sushi. Produktet har imidlertid også en rekke andre bruksområder: Som smaksetter i en majones, potetsalat eller blandet med smør smurt over laksefileten. Nå lanseres produktet i ny design!

Mer info
Bambusmatte
Bambusmatte

Uunnværlig til rulling av maki og hjemmelaget sushi.

Mer info
Vårrull Wrap
Vårrull Wrap

Spring Roll Wrappers tilberedning av ferske vårruller, en klassiker i det vietnamske kjøkken. Skal ikke frityrstekes.

Mer info