Yorkshire pudding, roastbeef og brun saus

Yorkshire pudding, roastbeef og brun saus

Roastbeef: Kjøp ferdig stekt roastbeef - skives opp.
Brun saus: Maggi brun saus lages ifølge pakken.
Sikt melet i en bolle og lag en grop i midten. Pisk egget sammen med halvparten av melken og hell blandingen ned i gropen. Rør deretter innholdet i bollen godt sammen. Tilsett resten av melken under stadig omrøring, Deretter 1 skje kaldt vann og olivenoljen. Fyll deigen over i en smurt ildfast form som er varmet opp med fettet slik at det koker i fettet. Stek puddingen i 15-18 minutter ved 175-190 C. Skru deretter varmen i stekeovnen opp til 250 C og ta puddingen ut når den er blitt gyllen oppå. Server den straks.
Denne ”puddingen” erstatter i mange tilfeller poteter ved engelske måltider, oftest som tilbehør til stek.

 

  • Ingrediens

    • 0,80 g Egg
    • 0,10 l Melk
    • 0,50 dl Hvetemel
    • 1 g 2 ss margarin eller smør
    • 1 g Salt
    • 0,150 ml 1 ss kaldt vann
    • 1 ml Margarin til formen
    • 0,2 kg Roast beef
    • 0,01kg Maggi brun saus ferdig utblandet
  • Bestillingsliste

    Mengde Produkt EPD Varenr
    Egg
    Melk
    Hvetemel
    2 ss margarin eller smør
    Salt
    1 ss kaldt vann
    Margarin til formen
    Roast beef
    Maggi brun saus ferdig utblandet
    Legg till bestillingsliste

Relaterte produkter