Wrap Antipasta med skivet mozzarellea og gulost

Wrap Antipasta med skivet mozzarellea og gulost

Plassere tortillaen på et flatt underlag. Plassere alle ingredienser mitt på tortillaen fra "kl 9" til "kl 3", rulle den sammen. Rulle den sammen i plastik eler wrapsppapir, la den ligge kaldt og hvile noen timer. Skråskjær den deretter på midten og server på passende vis i hånden eller på tallerken!

Relaterte produkter

Oliven Grillet Grønn
Oliven Grillet Grønn

Grønne store Halkidike oliven u.stein grilles og legges i lake sammen med krydder- og pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info
Paprika Rød Grillet
Paprika Rød Grillet

Hele solmodne røde paprikaer grilles og skrelles og blir deretter skivet og mikset med krydder og olje. Den grillede strimlede paprikaene pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info
Artisjokk antipasta
Artisjokk antipasta

Artisjokker er oppskåret i båter og lagt i lake og urter. Den oppskårne artisjokken pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info