Wok med Hot Chilisaus, svinekjøtt i ketjap sesam og Blue Cheese bites

Wok med Hot Chilisaus, svinekjøtt i ketjap sesam og Blue Cheese bites

Svinekjøtt og broccoli wokes sammen eller hver for seg. Risnudler tilberedes som anvist på pakken. Blue cheese bites fritteres eller stekes i ovn. Kjøttet vendes i Ketjap Sesamsaus. Legges opp som vist på bildet, eller som "klassisk" wok. Risnudler toppes med hot chilisaus. Anvende Hot Chilisaus som dip i tillegg. 

  • Ingrediens

    • 0,075kg Risnudler
    • 25ml Hot Chili Sambal sauce
    • 0,025l Woksaus Ketjap-Sesam
    • 0,01l Olivenolje
    • 0,1kg Svinekjøtt, strimlet
    • 0,05kg Broccoli
    • 5g Koriander frisk
    • 0,05kg Blue Cheese bites 1kg
  • Bestillingsliste

    Mengde Produkt EPD Varenr
    Risnudler
    Hot Chili Sambal sauce
    Woksaus Ketjap-Sesam
    Olivenolje 590836 3352
    Svinekjøtt, strimlet
    Broccoli
    Koriander frisk
    Blue Cheese bites 1kg
    Legg till bestillingsliste

Relaterte produkter

Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info