Wok med biffsnadder og hoisinsaus

Wok med biffsnadder og hoisinsaus


Legg nudlene i bløt 15 minutter i varmt vann. La renne av. Biffsnadder kuttes i 1X3 cm strimler eller kjøpes ferdigkuttet. Kan wokes på forhånd, eller stekes i ovn om det er store mengder som skal lages. Grønnsaker kuttes i strimler og kaldmikses med nudlene. Legges opp i GN-bakk og stekes i kombidamper, 200 grader i 6 minutter. Hell på Hoisinsaus mikset med kraft, og plasser det stekte kjøttet på toppen. Avslutt med sesamfrø, og eventuelt ekstra saus. Kan toppes med frisk koriander.



Relaterte produkter

Eggnudler
Eggnudler

Ingredienser er hvetemel og egg. 40 g gir ca. 130 g ferdig vare. Høykvalitet, kjennes på smak, aroma og konsistens.

Mer info
Nudler Mie
Nudler Mie

Nudler av høy kvalitet med deilig duft og smak. 40 g tørr vare gir ca. 130 g serveringsklare nudler.

Mer info
Woksaus Hoisin
Woksaus Hoisin

Ingrediens i nærmest alle indonesiske retter. Nå i mer praktisk plastglass!

Mer info
Kyllingfond
Kyllingfond

Fond av bl.a. kyllingkjøtt, kyllingbein, salvie og sort pepper.

Mer info
Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info