Wok i konveksjonsovn
Knekk platene med nudler i 3 deler, ha de i en bakk og slå kokende vann over. La de ligge ca. 10 minutter til de er blitt myke. Skyll nudlene i kaldt vann.Lag wokgrønnsaker: Blue Dragon wokgrønnsaker i en dyp gastronormbakk. Bland i kinakål, gulrot, brokkoli, purreløk og blomkål. Stek kjøttet du ønsker å bruke på sterk varme til det får farge. Hvis du ønsker kan du etter å ha stekt kjøttet, marinere det i en av woksausene. Bland kjøtt, nudler og grønnsaker i lave gastronombakker, vend inn woksausen du ønsker å bruke. Stek på kombidamp 200 grader i 6 minutter.
-
Ingrediens
-
0,075kg
Blue Dragon Eggnudler
-
0,075kg
Nudler Mie
-
0,05l
Blue Dragon Kokosmelk
-
0,1kg
Wokgrønnsaker
-
0,1l
Saus Sweet & Sour
-
0,1l
Saus Oyster
-
0,1l
Saus Hoi Sin
-
0,1l
Blue Dragon Soya Sauce
-
0,1l
Peanøtt Sataysauce
-
0,1l
Sweet Chili Sauce
-
0,1l
Go-Tan Woksaus Teriyaki
-
0,1l
Go-Tan Ketjap Manis, sweet soya
-
0,1l
Go-Tan Woksaus Mild Curry
-
0,1 kg
Kylling, lam, svin, okse, scampi eller fisk.
-
35 g
Kinakål
-
20 g
Gulrot
-
20 g
Brokkoli
-
20 g
Purreløk
-
20 g
Blomkål
-