Wok i konveksjonsovn

Wok i konveksjonsovn


Knekk platene med nudler i 3 deler, ha de i en bakk og slå kokende vann over. La de ligge ca. 10 minutter til de er blitt myke. Skyll nudlene i kaldt vann.Lag wokgrønnsaker: Blue Dragon wokgrønnsaker i en dyp gastronormbakk. Bland i kinakål, gulrot, brokkoli, purreløk og blomkål. Stek kjøttet du ønsker å bruke på sterk varme til det får farge. Hvis du ønsker kan du etter å ha stekt kjøttet, marinere det i en av woksausene. Bland kjøtt, nudler og grønnsaker i lave gastronombakker, vend inn woksausen du ønsker å bruke. Stek på kombidamp 200 grader i 6 minutter.Relaterte produkter

Nudler Mie
Nudler Mie

Nudler av høy kvalitet med deilig duft og smak. 40 g tørr vare gir ca. 130 g serveringsklare nudler.

Mer info
Kokosmelk
Kokosmelk

Kokosmelk benyttes i asiatisk matlaging som melk og fløte benyttes i Europa. På praktisk 1-liters kartong!

Mer info
Oyster Sauce
Oyster Sauce

Østerssaus gir en velsmakende smak til mange retter. Dette gjør sausen til et ideelt valg til smakssetting av kjøtt og grønnsaker. Den brukes ofte i nudelretter, men kan også brukes som en topping for andre retter.

Mer info
Woksaus Hoisin
Woksaus Hoisin

Klassisk asiatisk saus. Søt, soyabasert saus med sorte bønner og hint av 5 kinesiske krydder, hvitløk og chili.

Mer info
Sweet Chili Dipp Sauce
Sweet Chili Dipp Sauce

Go-Tan Sweet Chili saus Original er laget med et indonesisk tradisjonelt tilsnitt. Konsistensen er helt uten store biter og smaker søtt, syrlig og hot uten innslag av den vanlige hvitløkssmaken man finner hos andre Sweet chiliprodukter.

Mer info
Woksaus Teriyaki
Woksaus Teriyaki

Serveringsklar woksaus, røres inn sammen med nudler til en ferdig rett. Meget praktisk i bruk, som også fungerer ypperlig som marinade og tilsetning i sauser og andre retter. Anbefales særlig som marinade.

Mer info
Ketjap Manis
Ketjap Manis

Soyasaus reduseres sammen med krydder og urter. Gir en soyasaus med fyldig søtlig balanse.

Mer info
Woksaus Mild Curry
Woksaus Mild Curry

En mild currysaus, som topper wokretten og gir den rette currytopping. Krydret med hvitløk, gurkemeie, ingefær, sitrongress og karri, gir denne sausen den ultimate smak av Indonesia!

Mer info