Wing street 4 typer kyllingvinger m/glace

Glaces:
Wing street 1: Miks Teryaki med honning hakket hvitløk, ingefær og TABASCO®. Tilsett smeltet smør      
Wing street 2: Miks Bourbon, Lønnesirup, TABASCO® Garlic og smeltet smør   
Wingstreet 3: Varm opp TABASCO® Buffalo og pisk inn smøret.                       
Wingstreet 4: Varm opp Sweet Baby Ray'ss BBQ-sauce, tilsett finhakket stekt bacon og TABASCO(R) Chipotle       
                
Kyllingvinger: Dekk med hvetemel og skak av overfødig mel, forfriteres til de er 80% ferdige eller stekes i ovn.     
                 
Ved servering: Friter vingene i noen minutter i High perfomance Frityrolje. Fordel dem i de ulike GLACEENE OG SERVERE MED dip AV EGET VALG.      
Serveres gjerne med Lamb Weston Criss cut           

Relaterte produkter

High Performance Frityrolje
High Performance Frityrolje

High performance frityrolje med 220 graders røykpunkt og tilsatt antiskum. Garantert et longlife produkt sammenlignet med "vanlig" frityr olje. Premium produkt for premium fritering!

Mer info
Woksaus Teriyaki
Woksaus Teriyaki

Serveringsklar woksaus, røres inn sammen med nudler til en ferdig rett. Meget praktisk i bruk, som også fungerer ypperlig som marinade og tilsetning i sauser og andre retter. Anbefales særlig som marinade.

Mer info
TABASCO®  Sauce
TABASCO® Sauce

TABASCO® har tradisjonelt vært et "apotek"-produkt Front of House, men har de siste årene hatt et oppsving som ingrediens og bruk på kjøkkenet. 1/2 gallon i plast tilgjengelig gjør for økt bruk. En klassisk smaksetter brukes til pizza, wok, omeletter, supper, kjøtt- og fiskeretter og mye mer. En uunnværlig kryddersaus. Styrke på scovilleskalaen: 2500 til 5000.

Mer info
TABASCO® Chipotle Sauce
TABASCO® Chipotle Sauce

Unik kombinasjon av røyksmak og styrke. Chipotle er en metode for røyking med opprinnelse fra meksikanske sivilisasjoner før aztekerne. Røde jalapeñopepper røykes med bruk av ved fra pecantre. Gir en mild, behagelig røyksmak som skiller seg fra den mer kjente hickory-røyksmaken. Passer ekstra godt til alt kjøtt, gjerne grillmat som marinade eller topping. Styrke på scovilleskalaen: 2000-2500.

Mer info
TABASCO® Buffalo Style Hot S.
TABASCO® Buffalo Style Hot S.

Wing sauce som skal være med å trekke kategorien Mex / Sørstats-mat videre. Enkelt produkt som tilføres eksempelvis kyllingvinger etter steking, like før servering. Men også meget anvendelig i en rekke andre sammenhenger.

Mer info
Bbq Sauce Hickory Brown Sugar
Bbq Sauce Hickory Brown Sugar

«The sauce is the boss» Nr 1 BBQ sauce i Amerika. Sweet Baby Rays BBQ sauce i storkjøkkenforpakning.Denne unike BBQ sausen har gått sitt seierstog i USA og i våre naboland Sverige og Danmark. En favoritt blant konsumenter for sin autentiske amerikanske smak av naturlig Hickory og hint av brunt sukker. En selvfølge til alle BBQ relaterte retter som Ribs, Chicken, Burgers og steaks.

Mer info