Vitello Tonato med Strozzapretti

Vitello Tonato med Strozzapretti

Pasta: Kjøttet brunes i panne, stekes dermed i ca 14 minutter på 180 grader. La stå og hvile 5-10 minutter. Pastaen dyppes noen sekunder i kokende vann.  Semitørkede og ferske tomater svisjes lett i pannen i olivenoljen. Den ferdige pastaen tilsettes i pannen sammen med fløte. Saus: Strimlet paprika, dill, utblandet kyllingfond og fløte kjøres i blender. Varmes rett før servering. Topping til kjøttet: Tunfisk, ansjosfilet, hvitløk og løk kjøres i blender. Lag små pateer som passer i størrelse oppå biffen (se bildet).  Når maten legges opp, toppes pastaen med parmesan. Anrett kjøttet med pateen på toppen. Legg sausen pent ved siden av.

Relaterte produkter

Strozzapreti pasta kokt
Strozzapreti pasta kokt

Trendy ferskfrossen forkokt pasta. 6 egg per kilo. Semolina fra Italia og Canada av høyeste kvalitet med maksimum proteininnhold.

Mer info
Paprika Rød Grillet
Paprika Rød Grillet

Hele solmodne røde paprikaer grilles og skrelles og blir deretter skivet og mikset med krydder og olje. Den grillede strimlede paprikaene pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info
Kyllingfond
Kyllingfond

Fond av bl.a. kyllingkjøtt, kyllingbein, salvie og sort pepper.

Mer info
Semidried gul tomat
Semidried gul tomat

Semi-tørkede gule tomater er plukkede solmodne og deretter tørket i ovn til 55-60 % vanninnhold er igjen. De gule tomatene er deretter lagt på glass sammen med rapsolje, hvitløk, salt og oregano. Smaken er søtlig og tiltalende uten og virke sur. Passer til salat, sandwich, pizza.

Mer info