Vitello Tonato med Strozzapretti
Pasta: Kjøttet brunes i panne, stekes dermed i ca 14 minutter på 180 grader. La stå og hvile 5-10 minutter. Pastaen dyppes noen sekunder i kokende vann. Semitørkede og ferske tomater svisjes lett i pannen i olivenoljen. Den ferdige pastaen tilsettes i pannen sammen med fløte. Saus: Strimlet paprika, dill, utblandet kyllingfond og fløte kjøres i blender. Varmes rett før servering. Topping til kjøttet: Tunfisk, ansjosfilet, hvitløk og løk kjøres i blender. Lag små pateer som passer i størrelse oppå biffen (se bildet). Når maten legges opp, toppes pastaen med parmesan. Anrett kjøttet med pateen på toppen. Legg sausen pent ved siden av.
-
Ingrediens
-
0,125kg
Laboratorio Tortellini Strozapretti kokt
-
0,030kg
Paradiso Grillet strimlet paprika
-
0,002l
Touch of Taste Kyllingfond
-
0,020l
Paradiso Semitørkede gule tomater
-
10ml
Monin Extra Virgin Olivenolje D.O.P. Umbria
-
0,120kg
Svin indrefilet eller kalkvefilet
-
0,060l
Fløte
-
0,002kg
Dill
-
0,040kg
Tunfisk, hermetisk
-
0,005kg
Ansjosfilet
-
0,003kg
Hvitløk
-
0,050kg
Tomat
-
0,050kg
Løk
-
0,010kg
Parmesan
-