Villsoppsuppe med olivenolje

Villsoppsuppe med olivenolje

Stek løk, hvitløk og sopp i en kjele med smør ca 4-5 min - røres kraftig. Tilsett melk, fløte og Steinsoppbuljong la det koke i ca 10 min - jevnes,og smakes til med salt & pepper. Serveres med litt stekt sopp på toppen av suppen sammen med Gaea Kritza EV olivenolje



Relaterte produkter

Villsopp blanding
Villsopp blanding

Stekt villsoppblanding er et helt nytt produkt som tilfører kategorien antipasta vekst og innovasjon! Passer meget godt i sauser, stuinger, stekt eller servert kaldt i salat. Ypperlig til gratinert sandwich, på pizza eller til vilt, kjøtt, fisk eller kylling som topping og smaksetting.

Mer info
Steinsopp buljong
Steinsopp buljong

Med biter av tørket steinsopp. Passer til sauser, supper, consommé og smakstilsetning i farseprodukter. En boks gir 41l.

Mer info
Kritsa Extra Virgin Olivenolje
Kritsa Extra Virgin Olivenolje

Dyrket og produsert at Kritsa Co-operativ, i et av Hellas eldste olivenområder på oliven sorten Koroneki. Presset innen 3 timer etter innhøsting av oliven. Nummererte flasker/kanner. Må smakes!! • ”Verdens” beste olivenolje (Gullmedalje Mario Solinas 08 IOC Quality award) • 2009 Gresk olivenoljekonkurranse: ”the Art of Olive oil” 2 premie beste emballasje

Mer info