Villsoppsaus med biff eller kylling

Villsoppsaus med biff eller kylling

Stek løk, hvitløk og sopp i en kjele med smør i ca 4-5 min - røres kraftig. Tilsett melk, fløte, Viltfond og Steinsoppbuljong og la det koke ca 10-min - jevnes, og smakes til med salt & pepper. Stek biffen eller kyllingbrystet krydret med Cajun King Hickory krydder etter ønsket stekegrad. Blanchere grønnsaker. Server rikelig med saus til kjøttet - gjerne litt sprøstekt sopp også og topp med olivenlolje over kjøttet.


Relaterte produkter

Villsopp blanding
Villsopp blanding

Stekt villsoppblanding er et helt nytt produkt som tilfører kategorien antipasta vekst og innovasjon! Passer meget godt i sauser, stuinger, stekt eller servert kaldt i salat. Ypperlig til gratinert sandwich, på pizza eller til vilt, kjøtt, fisk eller kylling som topping og smaksetting.

Mer info
Steinsopp buljong
Steinsopp buljong

Med biter av tørket steinsopp. Passer til sauser, supper, consommé og smakstilsetning i farseprodukter. En boks gir 41l.

Mer info
Kritsa Extra Virgin Olivenolje
Kritsa Extra Virgin Olivenolje

Dyrket og produsert at Kritsa Co-operativ, i et av Hellas eldste olivenområder på oliven sorten Koroneki. Presset innen 3 timer etter innhøsting av oliven. Nummererte flasker/kanner. Må smakes!! • ”Verdens” beste olivenolje (Gullmedalje Mario Solinas 08 IOC Quality award) • 2009 Gresk olivenoljekonkurranse: ”the Art of Olive oil” 2 premie beste emballasje

Mer info
Viltfond
Viltfond

Fond av bl.a. norsk reinsdyrkjøtt og bein, cognac, kantareller, rødvin, einebær og løk.

Mer info