Villsoppsaus med biff eller kylling

Villsoppsaus med biff eller kylling

Stek løk, hvitløk og sopp i en kjele med smør i ca 4-5 min - røres kraftig. Tilsett melk, fløte, Viltfond og Steinsoppbuljong og la det koke ca 10-min - jevnes, og smakes til med salt & pepper. Stek biffen eller kyllingbrystet krydret med Cajun King Hickory krydder etter ønsket stekegrad. Blanchere grønnsaker. Server rikelig med saus til kjøttet - gjerne litt sprøstekt sopp også og topp med olivenlolje over kjøttet.


Relaterte produkter

Villsoppblanding
Villsoppblanding

Stekt villsoppblanding er et helt nytt produkt som tilfører kategorien antipasta vekst og innovasjon! Passer meget godt i sauser, stuinger, stekt eller servert kaldt i salat. Ypperlig til gratinert sandwich, på pizza eller til vilt, kjøtt, fisk eller kylling som topping og smaksetting.

Mer info
Viltfond
Viltfond

Fond av bl.a. norsk reinsdyrkjøtt og bein, cognac, kantareller, rødvin, einebær og løk.

Mer info