Vietnamesisk nudelsalat
Kok og avkjøl nudlene. Bland grønnsakene og kyllingen , miks egen dressing: litt Thai koriander, wokolje, hvitløk, vårløk, brunt sukker og soya saus. Kjøres med stavmikser slik at den blir tykk - tilpass styrken etter eget ønske. La blandingen stå og marinere en times tid. Vend inn salat og nudlene. Dryss over hakket koriander og sprøløk.
-
Ingrediens
-
0,030kg
Miehoen Risnudler
-
0,02l
Go-Tan Woksaus Thai Coriander
-
0,08l
Olivenolje
-
0,01l
Soyasaus Premium
-
5g
Koriander/persille
-
20g
Brunt sukkker
-
15g
Vårløk og rødløk finsnittet
-
10g
Hvitløk
-
50g
Wokgrønnsaker
-
30g
Salat kyllling
-
50g
Hjertesalat
-
15g
sprø løk
-
10g
ingefær
-