Vietnamesisk nudelsalat

Vietnamesisk nudelsalat

Kok og avkjøl nudlene. Bland grønnsakene og kyllingen , miks egen dressing: litt Thai koriander, wokolje, hvitløk, vårløk, brunt sukker og soya saus. Kjøres med stavmikser  slik at den blir tykk - tilpass styrken etter eget ønske. La blandingen stå og marinere en times tid. Vend inn salat og nudlene. Dryss over hakket koriander og sprøløk.

  • Ingrediens

    • 0,030kg Miehoen Risnudler
    • 0,02l Go-Tan Woksaus Thai Coriander
    • 0,08l Olivenolje
    • 0,01l Soyasaus Premium
    • 5g Koriander/persille
    • 20g Brunt sukkker
    • 15g Vårløk og rødløk finsnittet
    • 10g Hvitløk
    • 50g Wokgrønnsaker
    • 30g Salat kyllling
    • 50g Hjertesalat
    • 15g sprø løk
    • 10g ingefær
  • Bestillingsliste

    Mengde Produkt EPD Varenr
    Miehoen Risnudler
    Go-Tan Woksaus Thai Coriander
    Olivenolje 590836 3352
    Soyasaus Premium 2682623 120624
    Koriander/persille
    Brunt sukkker
    Vårløk og rødløk finsnittet
    Hvitløk
    Wokgrønnsaker
    Salat kyllling
    Hjertesalat
    sprø løk
    ingefær
    Legg till bestillingsliste

Relaterte produkter

Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info
Soyasaus Premium
Soyasaus Premium

Premium soyasaus til sushi og dip. Laget av rene råvarer, medium saltet, lite syre og med en tørr sherry-lignede ettersmak.

Mer info