Vietnamesisk Noodlistic
Kok buljong med krydder, hvitløk, laurblad, anis, nellik lemongrass og ingefær i 40 minutter. Skiv opp indrefilet i tynne skiver- carpaccio style. Hakk og strimle grønnsaker og bløt opp nudler og pasta. Prepp ferdige boller med nudler, grønnsaker og valg av smaksetning. Ved servering; legg 2 strimler med biff på toppen av nudler og grønnsaker, topp med saus og urter og hell varm buljong over.
-
Ingrediens
-
0,03ml
Consomme Liquid
-
0,1kg
Spahetti kokt u.egg
-
0,02l
Srirachasaus
-
20ml
Soyasaus Allround
-
0,01l
TABASCO® Chipotle Sauce
-
0,02l
Limesaft
-
0,04kg
Risnudler
-
0,04kg
Risnudler Phad Thai
-
0,02kg
Paprika Rød Grillet
-
40g
bønnespirer, spinat, gulrot, vårløk
-
5g
nellik, anis, lemongrass, korianderfrø, laubærblad
-
0,3l
vann
-
2g
hvitløk
-
30g
indrefilet
-