Vegetarisk schnitzel med søtpotetrullade og villsoppsaus

Vegetarisk schnitzel med søtpotetrullade og villsoppsaus

  1. Bak søtpotetene i ovnen, 40 minutter på 180 grader. La hvile 10 minutter, og skrell. Rulles inn i tortilla. Stek i ovn 15 minutter like før servering, skjær opp som vist på bildet.
  2. Stek sopp et minutt, tilsett fløte, utblandet grønnsaksfond og smør. Jevnes ved behov. Smak til med salt og pepper.
  3. Schnitzel stekes i panne, ovn eller frityr som anvist (fra frossen)
  4. Pynte med urter!

Relaterte produkter

Veg. Grønnsaksschnitzel
Veg. Grønnsaksschnitzel

Vegetarisk schnitzel er sunn, smakfull og har sprø panering. Salomon vegetarschnitzel inneholder blant annet; gulrot, purre paprika og 10 % hveteproteiner - det vil si kun plantebaserte ingredienser.

Mer info
Tortilla Grillmønstret
Tortilla Grillmønstret

Grillmerket tortillas klar til bruk. Gi retten et mer eksklusivt preg og fremhev følelsen av riktig autentisk meksikansk mat. Alle Mission sine produkter er nå uten palmeolje.

Mer info
Villsopp blanding
Villsopp blanding

Stekt villsoppblanding er et helt nytt produkt som tilfører kategorien antipasta vekst og innovasjon! Passer meget godt i sauser, stuinger, stekt eller servert kaldt i salat. Ypperlig til gratinert sandwich, på pizza eller til vilt, kjøtt, fisk eller kylling som topping og smaksetting.

Mer info
Grønnsaksfond
Grønnsaksfond

Fond av bl.a. sjampinjong, blomkål, gulrot, asparages, persille og laubærblad.

Mer info