Vegetarisk schnitzel med søtpotetrullade og villsoppsaus

Vegetarisk schnitzel med søtpotetrullade og villsoppsaus

  1. Bak søtpotetene i ovnen, 40 minutter på 180 grader. La hvile 10 minutter, og skrell. Rulles inn i tortilla. Stek i ovn 15 minutter like før servering, skjær opp som vist på bildet.
  2. Stek sopp et minutt, tilsett fløte, utblandet grønnsaksfond og smør. Jevnes ved behov. Smak til med salt og pepper.
  3. Schnitzel stekes i panne, ovn eller frityr som anvist (fra frossen)
  4. Pynte med urter!

Relaterte produkter

Villsoppblanding
Villsoppblanding

Stekt villsoppblanding er et helt nytt produkt som tilfører kategorien antipasta vekst og innovasjon! Passer meget godt i sauser, stuinger, stekt eller servert kaldt i salat. Ypperlig til gratinert sandwich, på pizza eller til vilt, kjøtt, fisk eller kylling som topping og smaksetting.

Mer info
Grønnsaksfond
Grønnsaksfond

Fond av bl.a. sjampinjong, blomkål, gulrot, asparages, persille og laubærblad.

Mer info