Vegetarisk Jalfrezi
Basmatiris tilberedes etter anvisning på forpakningen, sammen med safran. Potetene deles i fire deler, og kokes ferdig i saltet vann til de er ferdig. Slå av vannet. Del blomkålen i buketter. Fres curry pastaen med paprika og løk. Slå over kokosnøttmelken. Legg i blomkål og potet, la småkoke under lokk i 5-10 minutter til blomkålen er myk. Sped eventuelt ut med vann. Smaksett med limesaft, salt og pepper. Serveres sammen med Basmatiris med safran, raita, mango chutney og nanbrød!
-
Ingrediens
-
0,10l
Patak's Jalfrezi Saus
-
0,07l
Kokosmelk
-
0,005l
Limejuice ReaLime
-
0,05kg
Paradiso Ris Basmati
-
0,050kg
Tipiak Couscous med krydder
-
0,001l
Touch of Taste kyllingfond
-
0,040kg
Paradiso artisjokk
-
-
0 kg
Poteter
-
0,3 st
Blomkålhoder
-
0,04kg
Grillet paprika
-
0,5 stk
Løk, strimlet
-
2g
Fersk koriander
-