Vegetarisk Jalapenopepper Corn Taco

  1. Jalapeno poppers friteres eller stekes i ovn.
  2. Lag Coleslaw (se egen oppskrift)
  3. I tørr panne eller på flatgrill: Legg på maistortilla (ikke for høy varme). På midten av tortillaen, legg på en stripe med reven ost, rødløk, tomatillos og coleslaw.
  4. Flytt over på tallerken. Toppe med poppers, salsa fresca, guacamole, frisk koriander og litt Tabasco Chipotle.

 

Dette kan også tilberedes i kombidamper.

Se også "Fish Taco"-varianten, som er samme rett med fisk

Relaterte produkter

Salsa Fresca
Salsa Fresca

Neste generasjons salsa - 99 % grønnsaker. Salsa slik salsa skal være.

Mer info
Guacamole
Guacamole

Serveringsklar avokadodip laget av Hass avokado tilsatt sitronjuice, chilipepper, løk og krydder. Brukes som tilbehør til en rekke meksikanske retter, og som dip. Inneholder 94,05% avokado.

Mer info
Peppers Cheddar Cheese
Peppers Cheddar Cheese

Jalapeno fylt med cheddarost, dekket med sprø panering.

Mer info
TABASCO® Chipotle Sauce
TABASCO® Chipotle Sauce

Unik kombinasjon av røyksmak og styrke. Chipotle er en metode for røyking med opprinnelse fra meksikanske sivilisasjoner før aztekerne. Røde jalapeñopepper røykes med bruk av ved fra pecantre. Gir en mild, behagelig røyksmak som skiller seg fra den mer kjente hickory-røyksmaken. Passer ekstra godt til alt kjøtt, gjerne grillmat som marinade eller topping. Styrke på scovilleskalaen: 2000-2500.

Mer info