Twinings Fire røde frukter-gele med vanilje

Twinings Fire røde frukter-gele med vanilje

  1. Kok opp vannet og legg i teposer, Canderel, lime og vanilje. Smak til om du ønsker justering på syre og sødme.
  2. La det trekke i 5-10 minutter. (formula 1 liter: 5 poser te, 2 ss canderell, 10 ml lreal lime og 10 blader med gelatin)
  3. Bløtlegg gelatin i kaldt vann, tilsett til teblandingen og rør ut gelatinen.  
  4. Hell opp i små tekopper eller annen skål med 3 cm kant og sett kaldt til det har stivnet. Avslutt med en klase rips eller andre syrlige, dekorative bær.

 

Link til Dulche de Leche-oppskriften

 

 

Relaterte produkter

Limesaft
Limesaft

99,98 % limesaft, 0,02 % konserveringsmiddel. Meget praktisk og anvendelig plastflaske på 1 liter. Produktet er en bestselger i Sverige, og er svært praktisk i bruk på kjøkkenet eller i baren.

Mer info
Gelantinblader
Gelantinblader

Gelatin med unik evne til og skape stabilitet i bakverk, desserter og kjøtt/fisk baserte matretter.

Mer info