Storkjokken Opskrifter Foodservice Twinings Fire røde frukter-gele med vanilje Kok opp vannet og legg i teposer, Canderel, lime og vanilje. Smak til om du ønsker justering på syre og sødme. La det trekke i 5-10 minutter. (formula 1 liter: 5 poser te, 2 ss canderell, 10 ml lreal lime og 10 blader med gelatin) Bløtlegg gelatin i kaldt vann, tilsett til teblandingen og rør ut gelatinen. Hell opp i små tekopper eller annen skål med 3 cm kant og sett kaldt til det har stivnet. Avslutt med en klase rips eller andre syrlige, dekorative bær. Link til Dulche de Leche-oppskriften Ingrediens 0,2stk 1 tepose pr 5 porsjoner 2g Canderel Stevia strø 3g Vaniljestang 0,001l Limejuice ReaLime 1g Gelantinblader 0,05l Vann til te-geleen 0,01kg Rips eller andre syrlige bær Bestillingsliste Mengde Produkt EPD Varenr stk 1 tepose pr 5 porsjoner g Canderel Stevia strø g Vaniljestang l Limejuice ReaLime g Gelantinblader 2515070 120306 l Vann til te-geleen kg Rips eller andre syrlige bær Legg till bestillingsliste Last ned som Excel Last ned pdf Skriv ut siden