Tradisjonell Gramigna Bolognaise

Tradisjonell Gramigna Bolognaise

  1. Lage en kjøttsaus på tomat, løk, kjøttdeig, hvitløk og smør
  2. Kok spiralpastaen i 4-5 minutter, miks med kjøttet og tilsett canneloni bønner (eller erter), fløte og pesto. Smak til med salt og pepper. 
  3. Avslutt med parmesan og server!
 

Relaterte produkter

Pastaspiraler duolore
Pastaspiraler duolore

Spiralpasta Duocolore heter på italiensk; Gramigna og betyr «spirende gress» derav spiralformen og smaken av spinat og egg. Semolina med minst 13% protein og 6 egg per kilo durumhvete gjør at kokeegenskapene er meget bra.

Mer info
Pesto Genovese pose
Pesto Genovese pose

Klassisk pesto i ny praktisk forpakning.

Mer info
Diced tomatoes
Diced tomatoes

Tomatene er «fresh pack», dvs at det ikke tar mer enn 24 timer fra høsting til pakking. Terningene er 9x9 mm og innholdet av tomater i boksen er mellom 65-75%. Smaken er søt og konsistensen al dente med god tyggemotstand. Denne varen erstatter Heinz Diced Tomatoes, EPD nr: 956573

Mer info