Storkjokken Opskrifter Foodservice Tradisjonell Gramigna Bolognaise Lage en kjøttsaus på tomat, løk, kjøttdeig, hvitløk og smør Kok spiralpastaen i 4-5 minutter, miks med kjøttet og tilsett canneloni bønner (eller erter), fløte og pesto. Smak til med salt og pepper. Avslutt med parmesan og server! Ingrediens 0,15kg Pastaspiraler duolore 35g Pesto Genovese pose 0,08kg Ternede Tomater 0,05kg Grønne Cannelonibønner eller grønne erter 0,09kg Kjøttdeig 0,025kg Løk, finhakket 0,015l Fløte 0,01kg Parmesan Salt Pepper Bestillingsliste Mengde Produkt EPD Varenr kg Pastaspiraler duolore g Pesto Genovese pose kg Ternede Tomater kg Grønne Cannelonibønner eller grønne erter kg Kjøttdeig kg Løk, finhakket l Fløte kg Parmesan Salt Pepper Legg till bestillingsliste Last ned som Excel Last ned pdf Skriv ut siden