Tradisjonell Gramigna Bolognaise

Tradisjonell Gramigna Bolognaise

  1. Lage en kjøttsaus på tomat, løk, kjøttdeig, hvitløk og smør
  2. Kok spiralpastaen i 4-5 minutter, miks med kjøttet og tilsett canneloni bønner (eller erter), fløte og pesto. Smak til med salt og pepper. 
  3. Avslutt med parmesan og server!
 

  • Ingrediens

    • 0,15kg Pastaspiraler duolore
    • 35g Pesto Genovese pose
    • 0,08kg Ternede Tomater
    • 0,05kg Grønne Cannelonibønner eller grønne erter
    • 0,09kg Kjøttdeig
    • 0,025kg Løk, finhakket
    • 0,015l Fløte
    • 0,01kg Parmesan
    • Salt
    • Pepper
  • Bestillingsliste

    Mengde Produkt EPD Varenr
    Pastaspiraler duolore
    Pesto Genovese pose
    Ternede Tomater
    Grønne Cannelonibønner eller grønne erter
    Kjøttdeig
    Løk, finhakket
    Fløte
    Parmesan
    Salt
    Pepper
    Legg till bestillingsliste

Relaterte produkter