Tradisjonell Gramigna Bolognaise

Tradisjonell Gramigna Bolognaise

  1. Lage en kjøttsaus på tomat, løk, kjøttdeig, hvitløk og smør
  2. Kok spiralpastaen i 4-5 minutter, miks med kjøttet og tilsett canneloni bønner (eller erter), fløte og pesto. Smak til med salt og pepper. 
  3. Avslutt med parmesan og server!
 

  • Ingrediens

    • 0,15kg Pastaspiraler duolore
    • 35g Pesto Genovese pose
    • 0,08kg Ternede Tomater
    • 0,05kg Grønne Cannelonibønner eller grønne erter
    • 0,09kg Kjøttdeig
    • 0,025kg Løk, finhakket
    • 0,015l Fløte
    • 0,01kg Parmesan
    • Salt
    • Pepper
  • Bestillingsliste

    Mengde Produkt EPD Varenr
    Pastaspiraler duolore
    Pesto Genovese pose
    Ternede Tomater 4160909 121461
    Grønne Cannelonibønner eller grønne erter
    Kjøttdeig
    Løk, finhakket
    Fløte
    Parmesan
    Salt
    Pepper
    Legg till bestillingsliste

Relaterte produkter

Ternede Tomater
Ternede Tomater

Tomatene er «fresh pack», dvs at det ikke tar mer enn 24 timer fra høsting til pakking. Terningene er 9x9 mm og innholdet av tomater i boksen er mellom 65-75%. Smaken er søt og konsistensen al dente med god tyggemotstand. Denne varen erstatter Heinz Diced Tomatoes, EPD nr: 956573

Mer info