Storkjokken Opskrifter Foodservice Tortillasuppe 1. I en stor kjele varmes olje. Tilsett løk og stek i 2 minutter. Når løken har myknet, tilsett hvitløk og jalepenos og kok i et minutt. 2. Hell kyllingkraft, tomater og bønner i gryten og kok opp. Når det når kokepunktet, senkes varmen til slik at det småkoker. Legg så til kyllingbryst/pulled chicken. Stek kyllingen ferdig. 3. Når kyllingen er stekt og kuttet i strimler tilsettes limesaft og frisk koriander. I en bolle, tilsett en haug kyllingstrimler. Øs suppe over kyllingen og topp med imejuice, grillet tortillastrimler, avokado /guacamole og revet ost. Ingrediens 0,003l Kyllingfond Touch of T. 6x1 liter 1stk Hvetetortilla 25cm 4x18stk Mission 0,01kg Jalapenos hel 6x2,89kg El Paradi 0,03kg Bønner Pinto 6x3,06kg El Paradiso 0,03kg Diced Tomatoes 3x3kg 0,02l Limejuice ReaLime 30g pulled kylling 20g løk hakket 3g hvitløk hakket 2g frisk koriander Bestillingsliste Mengde Produkt EPD Varenr l Kyllingfond Touch of T. 6x1 liter 964676 2239 stk Hvetetortilla 25cm 4x18stk Mission 1455997 4462 kg Jalapenos hel 6x2,89kg El Paradi kg Bønner Pinto 6x3,06kg El Paradiso 1564608 4539 kg Diced Tomatoes 3x3kg 4160909 121461 l Limejuice ReaLime 4516431 122126 g pulled kylling g løk hakket g hvitløk hakket g frisk koriander Legg till bestillingsliste Last ned som Excel Last ned pdf Skriv ut siden