Tortilla Enchilada med Chipotle Salsasaus

Tortilla Enchilada med Chipotle Salsasaus

Klikk her for glutenfri versjon!

  1. Rør sammen tacokjøtt, bønner og mais. Fyll i tortilla og rull.
  2. Strø på reven ost, stek ca 15 min på 170 grader
  3. Varme chipotle salsasaus og salsa verde (hver for seg). Helles over (se bilde) eller server ved siden av.
  4. Pynt med soltørket paprika og frisk koriander
  5. Tilbered quinoa som anvist, server ved siden av.

 

Relaterte produkter

Tortilla hvete 25cm
Tortilla hvete 25cm

Mellomstore tortillas som er en nødvendighet for en perfekt Burrito.

Mer info
Bønner svarte
Bønner svarte

Perfekt til smaksrik og krydret mat. F.eks. sammen med røkt kjøtt eller bacon.

Mer info
Premium Mais
Premium Mais

Premium kvalitetsmais av typen Supersweet. Jevn størrelse med lekker gul farge over hele overflaten. Søtlig lake uten tilsatt sukker, som gir matrettene den beste smaken.

Mer info
Salsa Chipotle
Salsa Chipotle

I motsetning til en tradisjonell salsa, er dette en glatt salsasaus som primært brukes oppvarmet. Som tilbehør til en rekke meksikanske retter, og også stort potensial i fusion-retter og BBQ.

Mer info
Paprika rød grillet
Paprika rød grillet

Hele solmodne røde paprikaer grilles og skrelles og blir deretter skivet og mikset med krydder og olje. Den grillede strimlede paprikaene pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info
Quinoa gourmand
Quinoa gourmand

Lekker miks av det sør-amerikanske kornet Quinoa og Bulgur fra Midt-Østen. Ernæringsrikt produkt med lett søtlig smak. Passer utmerket sammen med kylling, lam, okse og fet fisk. Spennende element i salatbaren; naturell med olivenolje og havsalt, eller mikset med pinjekjerner og tranebær. Tilberedning: 12 minutter.

Mer info