Tortilla Enchilada Glutenfri

Tortilla Enchilada Glutenfri

  1. Rør sammen tacokjøtt, bønner og mais.  Fyll i tortilla og rull.
  2. Strø på reven ost, stek ca 15 min på 170 grader
  3. Varme chipotle salsasaus og salsa verde (hver for seg). Helles over (se bilde) eller server ved siden av.
  4. Pynt med soltørket paprika og frisk koriander
  5. Tilbered quinoa som anvist, server ved siden av.

 

Klikk her for versjon som ikke er glutenfri

  • Ingrediens

    • 0,042kg Mission glutenfri tortilla 20 cm 12x6 stk
    • 0,07kg Tacokjøtt Stekt
    • 0,05kg Bønner Svarte
    • 0,025kg Premium Mais
    • 0,02kg Ost, reven
    • 0,05kg Salsa Verde
    • 0,05kg El Paradiso Chipotle salsasaus 6x2,8kg
    • 0,02kg Soltørket Paprika strimlet
    • 1g Koriander
    • 0,04kg Quinoa Gourmand
  • Bestillingsliste

    Mengde Produkt EPD Varenr
    Mission glutenfri tortilla 20 cm 12x6 stk
    Tacokjøtt Stekt
    Bønner Svarte
    Premium Mais 4069936 121263
    Ost, reven
    Salsa Verde
    El Paradiso Chipotle salsasaus 6x2,8kg
    Soltørket Paprika strimlet
    Koriander
    Quinoa Gourmand 2461077 120217
    Legg till bestillingsliste

Relaterte produkter

Premium Mais
Premium Mais

Premium kvalitetsmais av typen Supersweet. Jevn størrelse med lekker gul farge over hele overflaten. Søtlig lake uten tilsatt sukker, som gir matrettene den beste smaken.

Mer info
Quinoa Gourmand
Quinoa Gourmand

Lekker miks av det sør-amerikanske kornet Quinoa og Bulgur fra Midt-Østen. Ernæringsrikt produkt med lett søtlig smak. Passer utmerket sammen med kylling, lam, okse og fet fisk. Spennende element i salatbaren; naturell med olivenolje og havsalt, eller mikset med pinjekjerner og tranebær. Tilberedning: 12 minutter.

Mer info