Tortilla Enchilada Glutenfri

Tortilla Enchilada Glutenfri

  1. Rør sammen tacokjøtt, bønner og mais.  Fyll i tortilla og rull.
  2. Strø på reven ost, stek ca 15 min på 170 grader
  3. Varme chipotle salsasaus og salsa verde (hver for seg). Helles over (se bilde) eller server ved siden av.
  4. Pynt med soltørket paprika og frisk koriander
  5. Tilbered quinoa som anvist, server ved siden av.

 

Klikk her for versjon som ikke er glutenfri

Relaterte produkter

Stekt Tacokjøtt
Stekt Tacokjøtt

Kjøttet produseres av norsk 1. klasses grovkvernet storfekjøtt og lages med El Paradiso kryddermiks. Frysevare. NYHET! Terina benytter høykvalitets roastbiffkjøtt, noe som hever kvaliteten ytterligere.

Mer info
Bønner svarte
Bønner svarte

Perfekt til smaksrik og krydret mat. F.eks. sammen med røkt kjøtt eller bacon.

Mer info
Premium Mais
Premium Mais

Premium kvalitetsmais av typen Supersweet. Jevn størrelse med lekker gul farge over hele overflaten. Søtlig lake uten tilsatt sukker, som gir matrettene den beste smaken.

Mer info
Salsa Chipotle
Salsa Chipotle

I motsetning til en tradisjonell salsa, er dette en glatt salsasaus som primært brukes oppvarmet. Som tilbehør til en rekke meksikanske retter, og også stort potensial i fusion-retter og BBQ.

Mer info
Soltørket Paprika i strimler
Soltørket Paprika i strimler

Soltørket paprika er tynne strimler av røde Capia paprika som er tørket under solen i Tyrkia. Produktet inneholder ca 10% vann og er svært smakfull. Den er marinert i olje med litt eddik og sitron.

Mer info
Quinoa gourmand
Quinoa gourmand

Lekker miks av det sør-amerikanske kornet Quinoa og Bulgur fra Midt-Østen. Ernæringsrikt produkt med lett søtlig smak. Passer utmerket sammen med kylling, lam, okse og fet fisk. Spennende element i salatbaren; naturell med olivenolje og havsalt, eller mikset med pinjekjerner og tranebær. Tilberedning: 12 minutter.

Mer info