Tortellini med Parmaskinke, Pesto Rosso, sjampinjong, ruccola, Monini Toscana EV olivenolje og ristede gresskarkjerner.

Tortellini med Parmaskinke, Pesto Rosso, sjampinjong, ruccola, Monini Toscana EV olivenolje og ristede gresskarkjerner.

Kok tortellini i ca 5 minutter. Grønnsakene blancheres i fosskokende vann. Samtdig stekes soppen sammen med løk og hvitløk i 5 minutter. Tilsett fløten og det kalde smøret sammen med soppen. La det smelte sammen og tilsett den nykokte pastaen. Blandes sammen, avslutt med litt ristede hakkede gresskarkjerner og litt olivenolje.

Relaterte produkter

Gresskarkjerner Ristede
Gresskarkjerner Ristede

Vi bruker standard gresskarkjerner - av kinesisk opprinnelse, grad A. Gresskarkjernene ristes i ovn, og fargen endres fra lys gulgrønn til veldig lys grønn/beige.

Mer info