Tortellini fylt med parmaskinke, servert med Sicilianske grønnsaker

Tortellini fylt med parmaskinke, servert med Sicilianske grønnsaker


Skyll auberginene og skjær dem i 1 cm tykke skiver. Dryss med salt og la ligge i ca 30 min. Skyll squash, selleri og purre. Skjær squash i skiver, selleri og purre i strimler. Skrell potetene og skjær dem i skiver. Skyll aubergineskivene i kaldt vann og tørk dem av med kjøkkenpapir. Varm halvparten av oljen i en stor gryte. Legg i aubergine, squash og selleri og la alt surre under omrøring i 2-3 minutter. Ta grønnsakene opp. Varm resten av oljen og legg i potetenterningene. La dem surre under omrøring i ca 5 minutter. Ha i purrestrimlene og stek i et par minutter til. Tilsett hakkede tomater. Skru varmen ned og la grønnsakene trekke under lokk i ca 10 minutter. Ha i de grønnsakene som ble stekt først og la alt småkoke videre under lokk i 6-8 minutter. Smak til med salt og pepper og bland med Basilikum pesto. Kok Tortellini i rikelig med vann, 4 – 5 minutter til den er Al dente. Mikse den deretter i en bolle eller rett i kjelen med ”sausen”. Pynt med persille eller urter, evt mer pesto og parmesan.Relaterte produkter

Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info
Grillet Squash
Grillet Squash

Grillet squash i skiver, i 1 kg pose , er en forpakning som er holdbar i romtemperatur. Passer meget godt på pizza, i brødbakst, sauser, supper, squashpannekaker, salat, på en sandwich, eller som topping til kjøtt / fisk / kylling.

Mer info
Artisjokk antipasta
Artisjokk antipasta

Artisjokker er oppskåret i båter og lagt i lake og urter. Den oppskårne artisjokken pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info