Tortelli Bøffelricotta med spinat, soltørket tomat og parmaskinke

  1. Pasta kokes i rikelig med vann, 4-5 minutter fra frossen tilstand.
  2. I panne: Stek 2/3 av smøret, hvitløk, løk, parmaskinke, fersk tomat, soltørket cherrytomat og soltørket paprika. Varmes og svisjes noen minutter.
  3. Tilsett spinat og rør inn.
  4. Tilsett resten av smøret, fløte og den ferdigkokte pastaen. Varmes et lite minutt. Tilsett halvparten av pestoen.
  5. Legg opp på tallerken, pynt med kremet balsamico, timian, resten av pestoen og litt reven parmesan

Relaterte produkter

Semi-dried  Cherrytomater
Semi-dried Cherrytomater

Halve cherrytomater dyrket på friland under sydens sol. Plukkingen forgår når tomatene er solmodne, deretter ovnsbakes de i flere timer ved lav temperatur for å bevare smaken av frisk solmoden tomat. I lake med olje, hvitløk og oregano.

Mer info
Eddik Balsamicream
Eddik Balsamicream

Den har kvaliteten og tradisjonen til Aceto Balsamico di Modena. Med en kraftig smak og tykk konsistens. Den gir en søt og fyldig smak og er meget god å dekorere med.

Mer info