Tortelli Bøffelricotta med spinat, soltørket tomat og parmaskinke

  1. Pasta kokes i rikelig med vann, 4-5 minutter fra frossen tilstand.
  2. I panne: Stek 2/3 av smøret, hvitløk, løk, parmaskinke, fersk tomat, soltørket cherrytomat og soltørket paprika. Varmes og svisjes noen minutter.
  3. Tilsett spinat og rør inn.
  4. Tilsett resten av smøret, fløte og den ferdigkokte pastaen. Varmes et lite minutt. Tilsett halvparten av pestoen.
  5. Legg opp på tallerken, pynt med kremet balsamico, timian, resten av pestoen og litt reven parmesan

Relaterte produkter

Tortelli Mozza&Tomat
Tortelli Mozza&Tomat

Tortellien er fylt med Buffalo ricotta og tomat som måler 53x53 mm i en ravioli pastaform. Den er laget av semolina/ durumhvete (med < 13% protein) og tilsatt minst 6 egg pr kg semolina. Buffalo ricotta er laget på ekte buffalomelk der melken er fet og velsmakende hvilket passer perfekt med syrlig tomat.

Mer info
Semi-dried  Cherrytomater
Semi-dried Cherrytomater

Halve cherrytomater dyrket på friland under sydens sol. Plukkingen forgår når tomatene er solmodne, deretter ovnsbakes de i flere timer ved lav temperatur for å bevare smaken av frisk solmoden tomat. I lake med olje, hvitløk og oregano.

Mer info
Soltørket Paprika strimlet
Soltørket Paprika strimlet

Soltørket paprika er tynne strimler av røde Capia paprika som er tørket under solen i Tyrkia. Produktet inneholder ca 10% vann og er svært smakfull. Den er marinert i olje med litt eddik og sitron.

Mer info
Eddik Balsamicream
Eddik Balsamicream

Den har kvaliteten og tradisjonen til Aceto Balsamico di Modena. Med en kraftig smak og tykk konsistens. Den gir en søt og fyldig smak og er meget god å dekorere med.

Mer info