Tortelacci Toscana med kjøtt-og soppragu

Tortelacci Toscana med kjøtt-og soppragu

Tortelacci Toscana: Kok opp rikelig med vann med salt (det skal stormkoke). Varm tacokjøtt med løk, tilsett resten og kok i ca 10 minutter.
Ved servering: Kok den frosne pastaen i ca 1-2 minutter.
Samtidig: Ha i de antall porsjoner av raguen som du skal skal servere i stekepannen, legg til litt smør - ikke ha for høy varme. Tilsett den nykokte pastaen i stekpannen, rør rundt slik at pastaen blir dekket av ragu. Rør litt mer, tilsett ekstra hakket urter, salt og pepper og legg deretter på tallerken.
Topp med litt frisk rosmarin eller persille. Prego!

Relaterte produkter

Ravioli m riccottaost
Ravioli m riccottaost

Stor pastapute, firkantet. Stor og fin ravioli fylt med råvarer fra et opprinnelsebestemt område i Bologna. D.O.P.-sertifisert produkt. Rask og praktisk tilberedning for en elegant og imponerende servering.

Mer info
Villsoppblanding
Villsoppblanding

Stekt villsoppblanding er et helt nytt produkt som tilfører kategorien antipasta vekst og innovasjon! Passer meget godt i sauser, stuinger, stekt eller servert kaldt i salat. Ypperlig til gratinert sandwich, på pizza eller til vilt, kjøtt, fisk eller kylling som topping og smaksetting.

Mer info