Tikka Masala med kylling

Tikka Masala med kylling


Basmatiris eller couscos med krydder tilberedes etter anvisning på forpakningen, men med utblandet kyllingbuljong istedenfor vann.Rør sammen tandooripaste og limesaft. Kyllingen kuttes i 2x8 cm store strimler og marineres i 1-2 timer, eller mer (gjerne over natten). Beregn nok marinade til at alt dekkes til. Kyllingen skal vendes i marinaden. Kyllingen stekes deretter lett i panne eller på stekebrett. Tikka Masalasausen kokes opp. Den oppvarmede sausen mikses sammen med cherrytomat og helles over den ferdig stekte kyllingen like før servering. Server med indisk tilbehør: Mango Chutney, nanbrød, raita og papadums. 

Relaterte produkter

Tikka Masala Saus
Tikka Masala Saus

Tikka Masala er den desidert mest populære indiske sausen. Her kommer den korrekte oppskriften med fløte og yoghurt i fra Patak´s som er markedsledende produsent i UK med 80 år erfarenhet som ledende aktør.

Mer info
Tandoori Paste
Tandoori Paste

Unik paste, som garanterer det riktige resultatet. Tandoori er etablert som en av de mest serverte indiske retter, og med denne pastaen ligger hele hemmeligheten i en tilsetning. Leveres i hendig og praktisk plastkrukke.

Mer info
Kyllingfond
Kyllingfond

Fond av bl.a. kyllingkjøtt, kyllingbein, salvie og sort pepper.

Mer info
Basmatiris
Basmatiris

Risen vokser i dalene ved Himalaya i India. Risen kjennetegnes ved at kornene er lange og tynne, og den kleber ikke ved koking. Basmatiris brukes først og fremst til asiatisk mat, men egner seg vel så bra til europeisk mat. 10 kg ris gir 27 kg serveringsklar ris. (2 poser à 5 kg)

Mer info
Couscous med Krydder
Couscous med Krydder

Denne eksotiske couscous er smaksatt med spisskummen, gurkemeie og røde chiliflak. Perfekt tilbehør til asiatisk- og indiskinspirerte retter både kalde og varme. Prøv den sammen med en vegatarrett eller i wok. 100% volumøkning fra tørr til ferdig matrett. Tilberedning 5min. u/koking.

Mer info
Semi-dried  Cherrytomater
Semi-dried Cherrytomater

Halve cherrytomater dyrket på friland under sydens sol. Plukkingen forgår når tomatene er solmodne, deretter ovnsbakes de i flere timer ved lav temperatur for å bevare smaken av frisk solmoden tomat. I lake med olje, hvitløk og oregano.

Mer info