Three Bean Chili
Ha olivenolje i en steamkjele eller vanlig kjele. Stek grønnsakene utenom squash i 2 min. Bland alt krydderet sammen, dryss over grønnsakene og rør godt. Tilsett bønner, diced tomatoes, Tabasco og picantesaus. Det hele kokes i ca 35-40 min, gulroten skal da være myk. Avslutt med squashen, denne skal ikke kokes. Server med ris, som tilberedes etter oppskrift, gjerne oppe i en tortilla som varmes lett. Passer godt med rømme, guacomole og ost ved siden av.
-
Ingrediens
-
0,01l
Ybarra Olivenolje kanne
-
0,1kg
El Paradiso Bønner Pinto
-
0,1kg
El Paradiso Bønner Chili Meksikansk
-
0,025kg
Heinz Diced Tomatoes
-
1ml
Tabasco Peppersaus
-
1ml
Tabasco Jalapenosaus
-
1g
El Paradiso Taco Kryddermix
-
0,05kg
Paradiso Ris Parboiled
-
1stk
Mission Hvetetortilla 30cm
-
0,01kg
El Paradiso Picantesaus
-
20 g
Squash, ternet
-
10 g
Løk, hakket
-
10 g
Gulrot, ternet
-
10 g
Selleri, hakket
-
0,01kg
Grillet paprika
-
3 g
Hvitløk, hakket
-
1 g
Spisskummin (ikke karve)
-
1 g
Basilikum
-
1 g
Oregano
-
1 g
Timian
-
1 g
Paprikapulver
-
1 g
Laurbærblad
-
2 g
Sukker
-