Thai red suppe med glassnudler og reker eller/og tofu

Thai red suppe med glassnudler og reker eller/og tofu

1:Kok opp T&T Thai red fond med shitake sopp og løk, tilsett kikkoman soyasaus 2:Bløt nudlene i lunket vann til de er myke - ris nudler eller glass nudler 3:Kutt grønnsaker, bløt Wakame om du har og forbered rekene. Ved servering legg opp grønnsaker, nudlene og reker i bollen og hell buljongen over.

  • Ingrediens

    • 0,03kg Risnudler
    • 30g Glassnudler
    • 0,05l Asian Fond red and hot
    • 0,03l Soyasaus Ponzu Sitrus
    • 25g Tofu
    • 25g Reker/scampi eller annen sjømat
    • 0,5l Vann
    • 20g Gulrot i julienne
    • 15g Squash i julienne
    • 15g Hvitløk hakket
    • 15stk Shitake sopp Paradiso
    • 15g Wakame tang oppbløtt
    • 15g Daikon reddik i julienne
    • asiatiske urter (korander, thai basilikum etc.)
  • Bestillingsliste

    Mengde Produkt EPD Varenr
    Risnudler
    Glassnudler 4314050 121746
    Asian Fond red and hot
    Soyasaus Ponzu Sitrus 4954285 122840
    Tofu 142364 8225
    Reker/scampi eller annen sjømat
    Vann
    Gulrot i julienne
    Squash i julienne
    Hvitløk hakket
    Shitake sopp Paradiso
    Wakame tang oppbløtt
    Daikon reddik i julienne
    asiatiske urter (korander, thai basilikum etc.)
    Legg till bestillingsliste

Relaterte produkter

Glassnudler
Glassnudler

Hvite, transparente nudler laget av mung beans. Veldig vanlig i Sørøst Asia der disse brukes i blant annet ferske vårruller. Lett og nøytral smak.

Mer info
Soyasaus Ponzu Sitrus
Soyasaus Ponzu Sitrus

Kikkoman Ponzu er sitruskrydret soyasaus med den perfekte balansen mellom salt, snert og søtt. Hever smaken på sjømat, grillet kjøtt og grønnsaker for en sprø smakfull opplevelse.

Mer info