Thai red suppe med glassnudler og reker eller/og tofu
1:Kok opp T&T Thai red fond med shitake sopp og løk, tilsett kikkoman soyasaus 2:Bløt nudlene i lunket vann til de er myke - ris nudler eller glass nudler 3:Kutt grønnsaker, bløt Wakame om du har og forbered rekene. Ved servering legg opp grønnsaker, nudlene og reker i bollen og hell buljongen over.
-
Ingrediens
-
0,03kg
Risnudler
-
30g
Glassnudler
-
0,05l
Asian Fond red and hot
-
0,03l
Soyasaus Ponzu Sitrus
-
25g
Tofu Soyabean
-
25g
Reker/scampi eller annen sjømat
-
0,5l
Vann
-
20g
Gulrot i julienne
-
15g
Squash i julienne
-
15g
Hvitløk hakket
-
15stk
Shitake sopp Paradiso
-
15g
Wakame tang oppbløtt
-
15g
Daikon reddik i julienne
-
asiatiske urter (korander, thai basilikum etc.)
-