Thai Koriander wok med Scampi og/eller kylling
Mariner den forstekte kyllingen eller den rå scampien i Ketjap Manis, hvitløk og sambal oelek over natten. Kutt alle grønnsakene, bløt nudlene i ca 15 min. i varmt vann (fra springen) og avkjøl dem. Miks nudlene med Go-Tan wokolje, Ketjap Manis og litt sesamfrø, og plasser i gastronorm. Miks alle grønnsakene med Go-Tan Thai Koriander saus, hvitløk, ingefær og sambal oelek og plassere i G/N. Topp med kyllling etter porsjonering. Ved servering: Settes i ovn på kombidamp 130 grader ca 8 minutter. Serveres med ekstra saus, nudler og kylling/scampi på toppen.
-
Ingrediens
-
0,08kg
Scampi spyd RPDTO 41/55
-
0,06kg
Go-Tan Nudler Mie
-
0,005kg
Go-Tan Sambal Oelek, chilipasta
-
0,04l
Ybarra olivenolje 100% pure
-
0,06l
Go-Tan Woksaus Thai Coriander
-
0,06l
Coconut milk Premium 75%
-
0,02l
Go-Tan Ketjap Manis, sweet soya
-
25g
Purre
-
50g
Kinakål
-
40g
Brokkoli
-
25g
Gulrot
-
3g
Hvitløk
-
2g
Ingefær, revet
-
1g
Frisk koriander
-
3g
Sesamfrø
-