Thai Koriander wok med Scampi og/eller kylling

Thai Koriander wok med Scampi og/eller kylling

Mariner den forstekte kyllingen eller den rå scampien i Ketjap Manis, hvitløk og sambal oelek over natten. Kutt alle grønnsakene, bløt nudlene i ca 15 min. i  varmt vann (fra springen) og avkjøl dem. Miks nudlene med Go-Tan wokolje, Ketjap Manis og litt sesamfrø, og plasser i gastronorm. Miks alle grønnsakene med Go-Tan Thai Koriander saus, hvitløk, ingefær og sambal oelek og plassere i G/N. Topp med kyllling etter porsjonering. Ved servering: Settes i ovn på kombidamp 130 grader ca 8 minutter. Serveres med ekstra saus, nudler og kylling/scampi på toppen.

Relaterte produkter

Nudler Mie
Nudler Mie

Nudler av høy kvalitet med deilig duft og smak. 40 g tørr vare gir ca. 130 g serveringsklare nudler.

Mer info
Sambal Oelek
Sambal Oelek

Et titalls ulike chilier mortet sammen til en fyldig krydderpaste. Serveres i nærmest alle indonesiske retter.

Mer info
Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info
Kokosmelk Premium 75%
Kokosmelk Premium 75%

Unik Coconut milk i en liter Tetrapack med hele 75 % kokosekstrakt og 18 % fettinnhold. Meget rund og god smak med perfekte evner for og mikse med andre produkter og kan kokes uten at den separeres.

Mer info
Ketjap Manis
Ketjap Manis

Soyasaus reduseres sammen med krydder og urter. Gir en soyasaus med fyldig søtlig balanse.

Mer info