Thai filet wok

Thai filet wok


Legg nudlene i varmt vann, og la dette ligge i 15 minutter. Hell av vannet. Varm opp oljen, og fres kylling og rødløk lett noen minutter. Tilsett resten av ingrediensene inkludert nudler, rør godt om og varm det hele opp. Benytt gjerne gastronormbakk i konveksjonsovn.



Relaterte produkter

Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info
Woksaus Mild Curry
Woksaus Mild Curry

En mild currysaus, som topper wokretten og gir den rette currytopping. Krydret med hvitløk, gurkemeie, ingefær, sitrongress og karri, gir denne sausen den ultimate smak av Indonesia!

Mer info
Paprika Rød Grillet
Paprika Rød Grillet

Hele solmodne røde paprikaer grilles og skrelles og blir deretter skivet og mikset med krydder og olje. Den grillede strimlede paprikaene pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info