Storkjokken Opskrifter Foodservice Teriyakilaks med nydampet asparges, og risnudler servert med Go-Tan Premium soyasaus Mariner laksen i Ketjap manis og Teriayki med hakket hvitløk, ingefær og vårløk. Legg risnudlene i vann til de er myke, og skrell og blancher aspargesen på forhånd. Ved servering stek laksen i panne sammen med wok olje klaret smør og hvitløk - pensle med mer Teriyaki når den etterhvert blir ferdigstekt etter gjestens ønske. Man kan alternativt steke den i ovn på 160 grader penslet med Teiyaki saus før og etter steking. Damp nudlene 1 minutt i konveksjon eller dypp dem i litt varmt vann og rull opp på en stor gaffel og legg på tallerken. Plasser laksen og ferdig stekt asparges som angitt på bildet - hell over soyasaus Premium og avslutt med litt urter og sitron eller lime. Ingrediens 0,075kg Risnudler Miehoen 12x250g Go-Tan 0,05l Woksaus Teriyaki 6x1l Go Tan 0,025l Ketjap Manis 6x1ltr Go-Tan 0,050l Soyasaus premium 6x1 liter Go Tan 150g Laksefilet av god kvalitet 10g vårløk 3g urter 20ml Chili sambal sauce Bestillingsliste Mengde Produkt EPD Varenr kg Risnudler Miehoen 12x250g Go-Tan l Woksaus Teriyaki 6x1l Go Tan 1159847 2193 l Ketjap Manis 6x1ltr Go-Tan 1129964 2196 l Soyasaus premium 6x1 liter Go Tan 2682623 120624 g Laksefilet av god kvalitet g vårløk g urter ml Chili sambal sauce Legg till bestillingsliste Last ned som Excel Last ned pdf Skriv ut siden