Teriyakilaks med nydampet asparges, og risnudler servert med Go-Tan Premium soyasaus

Teriyakilaks med nydampet asparges, og risnudler servert med Go-Tan Premium soyasaus

Mariner laksen i Ketjap manis og Teriayki med hakket hvitløk, ingefær og vårløk. Legg risnudlene i vann til de er myke, og skrell og blancher aspargesen på forhånd. Ved servering stek laksen i panne sammen med wok olje klaret smør og hvitløk - pensle med mer Teriyaki når den etterhvert blir ferdigstekt etter gjestens ønske. Man kan alternativt steke den i ovn på 160 grader penslet med Teiyaki saus før og etter steking. Damp nudlene 1 minutt i konveksjon eller dypp dem i litt varmt vann og rull opp på en stor gaffel og legg på tallerken. Plasser laksen og  ferdig stekt asparges som angitt på bildet - hell over soyasaus Premium og avslutt med litt urter og sitron eller lime.

Relaterte produkter

Woksaus Teriyaki
Woksaus Teriyaki

Serveringsklar woksaus, røres inn sammen med nudler til en ferdig rett. Meget praktisk i bruk, som også fungerer ypperlig som marinade og tilsetning i sauser og andre retter. Anbefales særlig som marinade.

Mer info
Ketjap Manis
Ketjap Manis

Soyasaus reduseres sammen med krydder og urter. Gir en soyasaus med fyldig søtlig balanse.

Mer info