Teriyaki wok med 2 sauser
Wokoljen varmes i wokpanne. Svinekjøttet stekes i den varme woken, 1-2 minutter. Ta kjøttet ut av woken. Wok deretter paprika, sopp og cashewnøtter, 1-2 minutter, ta også dette ut av woken. Nudlene bløtlegges i oppkokt vann, ispedd litte Touch of Taste kyllingfond. Når det er klart, vend inn litt frisk koriander og frisk lime. Ha i kjøttet og grønnsaken i woken på ny, tilsett vårløk. Nudlene legges opp på tallerken, med de wokede grønnsakene og kjøttet oppå. Strø over litt ristede sesamfrø. Ha chilisaus i en liten skål ved siden av.
TIPS: Legg på en skråskjært Salomon Vårrull fra Dim Sum-miksen, (EPD 2323855) som pynt!
-
Ingrediens
-
0,04kg
Go-Tan Nudler Mie
-
0,05l
Go-Tan Woksaus Teriyaki
-
0,01l
Olivenolje
-
0,03l
Sweet chili dip sauce
-
0,005l
Touch of Taste Kyllingfond
-
0,1kg
Biff av svin i strimler
-
0,07kg
Grillet paprika
-
0,030kg
Villsoppblanding
-
0,030kg
Vårløk i strimler
-
5g
Frisk koriander
-
2g
Sesamfrø
-
0,01kg
Cashewnøtter
-
0,1stk
Lime
-
20ml
Chili sambal sauce
-