Teriyaki wok med 2 sauser

Wokoljen varmes i wokpanne. Svinekjøttet stekes i den varme woken, 1-2 minutter. Ta kjøttet ut av woken. Wok deretter paprika, sopp og cashewnøtter, 1-2 minutter, ta også dette ut av woken. Nudlene bløtlegges i oppkokt vann, ispedd litte Touch of Taste kyllingfond. Når det er klart, vend inn litt frisk koriander og frisk lime. Ha i kjøttet og grønnsaken i woken på ny, tilsett vårløk. Nudlene legges opp på tallerken, med de wokede grønnsakene og kjøttet oppå. Strø over litt ristede sesamfrø. Ha chilisaus i en liten skål ved siden av.

TIPS: Legg på en skråskjært Salomon Vårrull fra Dim Sum-miksen, (EPD 2323855) som pynt!

Relaterte produkter

Nudler Mie
Nudler Mie

Nudler av høy kvalitet med deilig duft og smak. 40 g tørr vare gir ca. 130 g serveringsklare nudler.

Mer info
Woksaus Teriyaki
Woksaus Teriyaki

Serveringsklar woksaus, røres inn sammen med nudler til en ferdig rett. Meget praktisk i bruk, som også fungerer ypperlig som marinade og tilsetning i sauser og andre retter. Anbefales særlig som marinade.

Mer info
Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info
Sweet Chili Dipp Sauce
Sweet Chili Dipp Sauce

Go-Tan Sweet Chili saus Original er laget med et indonesisk tradisjonelt tilsnitt. Konsistensen er helt uten store biter og smaker søtt, syrlig og hot uten innslag av den vanlige hvitløkssmaken man finner hos andre Sweet chiliprodukter.

Mer info
Kyllingfond
Kyllingfond

Fond av bl.a. kyllingkjøtt, kyllingbein, salvie og sort pepper.

Mer info
Paprika Rød Grillet
Paprika Rød Grillet

Hele solmodne røde paprikaer grilles og skrelles og blir deretter skivet og mikset med krydder og olje. Den grillede strimlede paprikaene pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info
Villsoppblanding
Villsoppblanding

Stekt villsoppblanding er et helt nytt produkt som tilfører kategorien antipasta vekst og innovasjon! Passer meget godt i sauser, stuinger, stekt eller servert kaldt i salat. Ypperlig til gratinert sandwich, på pizza eller til vilt, kjøtt, fisk eller kylling som topping og smaksetting.

Mer info