Tapenadesmurt nanbrød med soltørket tomatblanding, fetaost, oliven og rødløk (Nr 3 på bildet)

Tapenadesmurt nanbrød med soltørket tomatblanding, fetaost, oliven og rødløk (Nr 3 på bildet)

Forstek nanbrødet på 180 grader noen få minutter, deles i to på langsiden nesten helt over, som på et pitabrød. Smøres med tapanaden. Bland sammen løk, alle tomatypene og pesto, fyll inn fyllet med oliven og fetaosten. Serveres med tilbehør som sauser, chips, olivenolje eller ekstra pålegg.

Relaterte produkter

Nanbrød
Nanbrød

Små dråpeformede nanbrød. Samme bruksområder som store nanbrød. Prøv også denne varianten som alternativ til hamburgerbrød. Leveres frossen.

Mer info
Semidried gul tomat
Semidried gul tomat

Semi-tørkede gule tomater er plukkede solmodne og deretter tørket i ovn til 55-60 % vanninnhold er igjen. De gule tomatene er deretter lagt på glass sammen med rapsolje, hvitløk, salt og oregano. Smaken er søtlig og tiltalende uten og virke sur. Passer til salat, sandwich, pizza.

Mer info
Basilikumpesto
Basilikumpesto

Fersklaget basilikumpesto med basilikum fra Liguria, pestoens hjemmeby. Meget unik smak ettersom basilikumen har ytterst kraftig smak. Parmesanost, Pecorino (ost), pinjenøtter og Extra Virgin olivenolje. Helt uten tilsetningsstoffer (leveres frossen).

Mer info
Semi-dry cherrytomat
Semi-dry cherrytomat

Halve cherrytomater dyrket på friland under sydens sol. Plukkingen forgår når tomatene er solmodne, deretter ovnsbakes de i flere timer ved lav temperatur for å bevare smaken av frisk solmoden tomat. I lake med olje, hvitløk og oregano.

Mer info
Kalamata u sten
Kalamata u sten

Håndplukkede Kalamataoliven u/sten fra Hellas, saftig og karismatisk smak. Fargen er brun med hint av lilla.

Mer info