Tapanade-tagliatelle med kylling

Tapanade-tagliatelle med kylling

Legg Tagliatellen ca 1 minutt i fosskokende vann. Samtidig stekes de tynne bankede kyllingfiletene sammen med de finhakkede grønnsakene, til de er ferdige. Skru ned varmen. Tilsett smør og fløte i pannen sammen med  hvitløk og tapanden. La det smelte sammen og tilsett den nykokte pastaen. Blandes og legges opp på tallerken, hell over litt Monini Olivenljo EV Toscana og parmesanost.

Relaterte produkter

Pasta kokt Tagliatelle
Pasta kokt Tagliatelle

Ferdig kokt, frossen, høykvalitets tagliatelle i 25g nøster. 6 egg pr. kilo høykvalitets durumhvete. Rett fra frossen tilstand i kokende vann eller konveksjon. Kan legges sammen med sausen og din pasta er klar på mindre enn 2 minutter.

Mer info
Semi-dried  Cherrytomater
Semi-dried Cherrytomater

Halve cherrytomater dyrket på friland under sydens sol. Plukkingen forgår når tomatene er solmodne, deretter ovnsbakes de i flere timer ved lav temperatur for å bevare smaken av frisk solmoden tomat. I lake med olje, hvitløk og oregano.

Mer info
EV Olivenolje Hvit trøffel
EV Olivenolje Hvit trøffel

Extra Virgin olivenolje med smak av hvit trøffel. Særegen, men nydelig smak. Perfekt som smaksetter til bruchetta, hvite sauser, pastaretter, stek (okse/lam) og diverse gourmetretter.

Mer info