Storkjokken Opskrifter Foodservice Tapanade-tagliatelle med kylling Legg Tagliatellen ca 1 minutt i fosskokende vann. Samtidig stekes de tynne bankede kyllingfiletene sammen med de finhakkede grønnsakene, til de er ferdige. Skru ned varmen. Tilsett smør og fløte i pannen sammen med hvitløk og tapanden. La det smelte sammen og tilsett den nykokte pastaen. Blandes og legges opp på tallerken, hell over litt Monini Olivenljo EV Toscana og parmesanost. Ingrediens 0,20kg Tagliatelle Kokt 150g Oliven Tapanade ferdig 0,050kg Semi dried cherrytomat 30ml Ex.V Olivenolje m. hvit trøffel 30g Gulrot 40g Selleri 20g hakket løk 30g Kyllingfilet 20g smør 30ml fløte Rosmarin Bestillingsliste Mengde Produkt EPD Varenr kg Tagliatelle Kokt 1363530 3734 g Oliven Tapanade ferdig kg Semi dried cherrytomat 2286573 100046 ml Ex.V Olivenolje m. hvit trøffel 2459121 120215 g Gulrot g Selleri g hakket løk g Kyllingfilet g smør ml fløte Rosmarin Legg till bestillingsliste Last ned som Excel Last ned pdf Skriv ut siden