Storkjokken Opskrifter Foodservice Tandoorilaks Bland tandoori paste, olje, hvitløk, mynte og youghurt. Mariner laksefiletene i youghurtblandingen i 20-30 minutter. Tilbered ris som anvist, varm Kormasausen. Stek laksen i ovn elle på grill og server med limebåter, jasminris og kormasaus! Ingrediens 0,0175kg Patak's Tandoori Paste 0,006l Ybarra Olivenolje kanne ex virgin 1g Blue Dragon Minced Garlic 0,25 dl Youghurt naturell 1 g Mynte, frisk, hakket 0,1 kg Laksefilet uten ben 0,1kg Paradiso Jasminris 0,02l Limejuice ReaLime 0,100l Pataks Korma saus Bestillingsliste Mengde Produkt EPD Varenr kg Patak's Tandoori Paste 4199261 121551 l Ybarra Olivenolje kanne ex virgin 123208 3354 g Blue Dragon Minced Garlic Youghurt naturell Mynte, frisk, hakket Laksefilet uten ben kg Paradiso Jasminris 575662 1653 l Limejuice ReaLime l Pataks Korma saus 2833259 120894 Legg till bestillingsliste Last ned som Excel Last ned pdf Skriv ut siden