Tandoorilaks

Tandoorilaks


Bland tandoori paste, olje, hvitløk, mynte og youghurt. Mariner laksefiletene i youghurtblandingen i 20-30 minutter. Tilbered ris som anvist, varm Kormasausen.
Stek laksen i ovn elle på grill og server med limebåter, jasminris og kormasaus!



Relaterte produkter

Tandoori Paste
Tandoori Paste

Unik paste, som garanterer det riktige resultatet. Tandoori er etablert som en av de mest serverte indiske retter, og med denne pastaen ligger hele hemmeligheten i en tilsetning. Leveres i hendig og praktisk plastkrukke.

Mer info
Extra virgin olivenolje
Extra virgin olivenolje

Kaldpresset olivenolje, gjerne kalt Extra Virgin olivenolje av Hojiblanca oliven. Egner seg best i marinader og i dressinger da den har en kraftigere smak og lukt av oliven.

Mer info
Jasminris
Jasminris

Blir dyrket i nordøstdelen av Thailand. Jordsmonnet og været gir risen dens karakteristiske smak. Jasminris kleber ikke og egner seg som tilbehør til alle typer retter, også sterkt krydret mat. (2 poser à 5 kg)

Mer info
Korma Saus
Korma Saus

Korma er den nest mest populære indiske sausen i det norske storkjøkkenmarkedet. Her kommer den i klassisk oppskrift med spisskumen, laurbærblad, gurkemeie og yoghurt fra Patak´s.

Mer info