Tagliatelle med pesto rosso og sjømat

Tagliatelle med pesto rosso og sjømat

Legg Taglitellen 1 minutt i fosskokende vann. Samtidig stekes hvitløk, løk og sjømat sammen med rikelig olivenolje og smør. Tilsett Cherrytomater , tagliatelle og Paradiso pesto rosso.  Avsluttes med parmesanost og finhakkede urter og persille. Serveres i dyp tallerken.

Relaterte produkter

Pasta kokt Tagliatelle
Pasta kokt Tagliatelle

Ferdig kokt, frossen, høykvalitets tagliatelle i 25g nøster. 6 egg pr. kilo høykvalitets durumhvete. Rett fra frossen tilstand i kokende vann eller konveksjon. Kan legges sammen med sausen og din pasta er klar på mindre enn 2 minutter.

Mer info
Pesto soltørket tomat
Pesto soltørket tomat

Pesto Rosso i 500g pose, er uten konserveringsmidler og holdbar i romtemperatur. Passer meget godt i pastaretter, på bruchetta / sandwich, i brødbakst, kalde sauser, til tapas, servert kald i salat, som avslutning på en gratinert sandwich / pizza. Passer også som topping til alle kjøtt-, fisk- og kyllingretter.

Mer info
Semi-dry cherrytomat
Semi-dry cherrytomat

Halve cherrytomater dyrket på friland under sydens sol. Plukkingen forgår når tomatene er solmodne, deretter ovnsbakes de i flere timer ved lav temperatur for å bevare smaken av frisk solmoden tomat. I lake med olje, hvitløk og oregano.

Mer info