Tagliatelle med blåskjell

Kok tagliatelle etter anvisning på pakken. Rens og vask blåskjell. Damp skjellene så de åpner seg. Varm stekepanne med olivenolje og hvitløk, Stek blåskjellene i oljen og tilsett TABASCO® og kruspersille. Tilslutt blander du inn tagliatellen i blåskjellene og sausen. Anrettes på tallerken.

Relaterte produkter

Pasta kokt Tagliatelle
Pasta kokt Tagliatelle

Ferdig kokt, frossen, høykvalitets tagliatelle i 25g nøster. 6 egg pr. kilo høykvalitets durumhvete. Rett fra frossen tilstand i kokende vann eller konveksjon. Kan legges sammen med sausen og din pasta er klar på mindre enn 2 minutter.

Mer info
TABASCO® Buffalo Style Sauce
TABASCO® Buffalo Style Sauce

Wing sauce som skal være med å trekke kategorien Mex / Sørstats-mat videre. Enkelt produkt som tilføres eksempelvis kyllingvinger etter steking, like før servering. Men også meget anvendelig i en rekke andre sammenhenger.

Mer info