Tacos Carnitas med Sriracha (Asian sauce)

Tacos Carnitas med Sriracha (Asian sauce)

Beregn 3-4 myke maistortilla per person. Varm opp tacokjøtt eller ferdig tilberedt "Pulled Pork", mikse med Tabasco Chipotle. Tortillaene dyppes i vann før de stekes i varm panne 30 sekunder på hver side i panne. Legg så oppå hverandre i tøyklede i ca 5 minutter for å gjøre tortillaene virkelig myke! Tortillaene anrettes med Guacamole, kjøtt, vårløk og mais. Toppes med Srirachasaus og frisk koriander. Serveres som vist på bildet. Ved servering fra buffet kan de myke maistortilaene oppbevares i perforert gastronorm over vannbad.    

Relaterte produkter

Srirachasaus
Srirachasaus

Go-Tan Sriracha Sauce er utrolig balansert i smaken av chili og har en meget fin fyldig konsistens. Helt rå som topping på alt fra burgere til supper og salater, men i asiatisk og meksikansk mat er den «outstanding»!

Mer info
TABASCO® Chipotle Sauce
TABASCO® Chipotle Sauce

Unik kombinasjon av røyksmak og styrke. Chipotle er en metode for røyking med opprinnelse fra meksikanske sivilisasjoner før aztekerne. Røde jalapeñopepper røykes med bruk av ved fra pecantre. Gir en mild, behagelig røyksmak som skiller seg fra den mer kjente hickory-røyksmaken. Passer ekstra godt til alt kjøtt, gjerne grillmat som marinade eller topping. Styrke på scovilleskalaen: 2000-2500.

Mer info
Premium Mais
Premium Mais

Premium kvalitetsmais av typen Supersweet. Jevn størrelse med lekker gul farge over hele overflaten. Søtlig lake uten tilsatt sukker, som gir matrettene den beste smaken.

Mer info