Taco pollo med Redslaw og Asian Sriracha sauce

Taco pollo med Redslaw og Asian Sriracha sauce

Beregn 3-4 myke maistortilla per person. Miks Chili Garlic-sausen med Heinz Salad Cream, kål og gulrot. Varm opp tacokjøtt eller ferdig tilberedt Pulled Chicken, mikses med Tabasco Chipotle. Tortillaene dyppes i vann før de stekes i varm panne 30 sekunder på hver side i panne. Legg så oppå hverandre i tøyklede i ca 5 minutter for å gjøre tortillaene virkelig myke! Tortillaene anrettes med redslaw, kjøtt, vårløk og mais. Toppes med Sriracha sauce og frisk koriander. Serveres som vist på bildet. Ved servering fra buffet kan de myke maistortilaene oppbevares i perforert gastronorm over vannbad.

Relaterte produkter

Srirachasaus
Srirachasaus

Go-Tan Sriracha Sauce er utrolig balansert i smaken av chili og har en meget fin fyldig konsistens. Helt rå som topping på alt fra burgere til supper og salater, men i asiatisk og meksikansk mat er den «outstanding»!

Mer info
TABASCO® Chipotle Sauce
TABASCO® Chipotle Sauce

Unik kombinasjon av røyksmak og styrke. Chipotle er en metode for røyking med opprinnelse fra meksikanske sivilisasjoner før aztekerne. Røde jalapeñopepper røykes med bruk av ved fra pecantre. Gir en mild, behagelig røyksmak som skiller seg fra den mer kjente hickory-røyksmaken. Passer ekstra godt til alt kjøtt, gjerne grillmat som marinade eller topping. Styrke på scovilleskalaen: 2000-2500.

Mer info
Woksaus Chili Garlic
Woksaus Chili Garlic

Meget tiltalende sterk smak av chili med medium hvitløksmak og litt rød paprika. Passer både som base i en oppskrift, og som eneste ingrediens. Forpakning i en 1 liters spruteflaske som gjør porsjonering og bruk meget praktisk.

Mer info