Taco pollo med Redslaw og Asian Sriracha sauce
Beregn 3-4 myke maistortilla per person. Miks Chili Garlic-sausen med Heinz Salad Cream, kål og gulrot. Varm opp tacokjøtt eller ferdig tilberedt Pulled Chicken, mikses med Tabasco Chipotle. Tortillaene dyppes i vann før de stekes i varm panne 30 sekunder på hver side i panne. Legg så oppå hverandre i tøyklede i ca 5 minutter for å gjøre tortillaene virkelig myke! Tortillaene anrettes med redslaw, kjøtt, vårløk og mais. Toppes med Sriracha sauce og frisk koriander. Serveres som vist på bildet. Ved servering fra buffet kan de myke maistortilaene oppbevares i perforert gastronorm over vannbad.
-
Ingrediens
-
0,09kg
30g pr stk
-
0,03l
Srirachasaus
-
0,003l
TABASCO® Chipotle Sauce
-
0,020l
Woksaus Chili Garlic
-
100g
Salad Cream
-
0,10kg
Tacokjøttkylling stekt
-
0,10kg
Pulled Chicken
-
0,01kg
Vårløk
-
0,01kg
Kål, strimlet
-
0,01kg
Gulrot, strimlet
-
5g
Koriander, frisk
-